KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Tuesday, 15 May 2012

TAHNIAH KEPADA SAHABAT BARU MB!!!


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera,

Dengan lafaz BISMILLAH HIRRAHMANIR RAHIM, Kapak Blog muncul di laman dunia media baru dengan tujuan mendedahkan perkara yang benar dan melunturkan anasir-anasir jahat serta perjuangan yang sia-sia oleh sesetengah pihak.

Kapak Blog adalah berada di bawah naungan BLOGGER KAPAK yang tidak mewakili mana-mana organisasi politik atau media baru.

Untuk pertama kali ini, Kapak Blog ingin MEMOHON MAAF kepada semua pembaca seandainya setiap kata dan apa jua yang datang dari Kapak Blog ini menyinggung perasaan dan sensitiviti anda dan organisasi anda.

Kapak Blog bedoa, SEANDAINYA PERJUANGAN INI ADALAH DI LANDASAN YANG BENAR, MAKA MOHON ALLAH SWT MEMBANTUNYA; NAMUN SEANDAINYA PERJUANGAN INI ADALAH SIA-SIA, MOHON KEAMPUNAN DAN PETUNJUK DARINYA.


Semoga ALLAH SWT merahmati dan membantu perjuangan ini...


- Kapak Blog berjuang kerana Tuhan!


TAHNIAH KEPADA SAHABAT MB YANG BARU KERANA BERANI BERSAMA-SAMA MB BERJUANG DALAM MEMARTABATKAN AGAMA, BANGSA DAN TANAH AIR. WALAUPUN MB TIDAK MENGENALI BELIAU, MB MENGHARAPKAN BELIAU DAPAT MEMBUAT YANG TERBAIK BAGI BLOGGER-BLOGGER KAPAK. MB PERCAYA PASTI SATU HARI NANTI PERJUANGAN KITA YANG LAHIR DARI SEMANGAT ANAK BANGSA INI AKAN MEMBUAHKAN HASIL YANG DAPAT DIRASAI SEHINGGA KE AKAR UMBI. 

DI KESEMPATAN INI MB MENGHARAPKAN SELURUH RAKYAT MALAYSIA AM NYA DAPAT MENDOAKAN PERJUANGAN KAMI!!!

ANDA BOLEH KLIK DI SINI UNTUK MENGIKUTI BLOG SAHABAT BARU MB INI.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...