KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Friday, 12 April 2013

MUSTAPHA ALI BUAT KENYATAAN!!! AWAS ANWAR!!!


Apa sudah jadi? MB sebelum ini tidak mahu mengulas isu video ini. Tetapi bila kebenaran terserlah, MB mengambil keputusan untuk mengulasnya. 

Malam tadi MB perhatikan rancak macai-macai Puak Brader Anwar Bin Ibrahim berbunyi mengatakan ini semua permainan UMNO. Malah pagi tadi Husam Musa berkata video itu palsu dan tidak perlu menyiasatnya. Kenapa?

Harus diingatkan wahai rakyat Malaysia, Brader Anwar Bin Ibrahim telah menyemai di dalam diri atau mencipta suatu prepsepsi bahawa setiap isu yang memberi kesan negatif kepada puak Brader Anwar Bin Ibrahim ini semuanya palsu dan fitnah UMNO.

Adakah dengan kenyataan dari Mustapha Ali ini bakal menundukkan macai-macai ini untuk memohon maaf?  Sedarlah wahai rakyat Malaysia. Jika ia benar jangan di tidakkan.

Ini kata pemimpin PAS. Bukan UMNO!!!

AWAS!!! Menurut sumber daripada blogger PAS BERUK , berkemungkinan Mustapha Ali masih belum berkahwin dengan wanita terbabit. Terdapat dakwaan Mustapha Ali sedang berusaha untuk kahwin di sempadan siam atau secara tertutup dengan segera. Sijil Pernikahan mungkin akan di cetak tarikh sebelum video terbabit di rekodkan. Dakwaan ini dikuatkan setelah Mustapha Ali gagal menunjukkan dokumen perkahwinan terbabit hari ini!!! Harus diingatkan kepada mereka yang bersubahat dengan Mustapha Ali ini, berdosalah kamu!!!


Thursday, 11 April 2013

KHAS BUAT PEKERJA KERAJAAN YANG ADA HATI!!!

Khas kepada penjawat awam. Buka minda kalian. MB mohon sangat. Pikir masak-masak dan di luar kotak. Lihat video ini dan renung dalam-dalam. 


Ini antara AKU JANJI BARISAN NASIONAL!!!Banyak lagi perancangan yang di buat oleh Barisan Nasional. Kalian sebagai penjawat awam pasti lebih mengetahuinya. Ayuh...Kita teruskan momentum Transformasi ini.

1MALAYSIA!!!! SOKONG NAJIB!!! 
UNDI BN!!!Wednesday, 10 April 2013

FITNAH TUN M TELAH MENINGGAL!!! CELAKA MEREKA INI!!!

Terkejut MB membaca msg yang sahabat MB maklumkan kepada MB sebentar tadi.
Begitu terdesak puak Brader Anwar Bin Ibrahim hingga tergamak melakukan ini.

Buat rakyat sekalian. Mohon sebarkan kepada seluruh rakyat bahawa Tun Mahathir masih hidup dan sihat! Mohon rakyat sentiasa mendoakan kesihatan Tun Mahathir dan mendoakan BN dijauhkan dari fitnah-fitnah jahat seperti ini!

RAFIZI BIKIN PANAS TABUR FITNAH!!!


MB melihat hari ini terlalu banyak fitnah yang dilakukan oleh puak-puak Brader Anwar Bin Ibrahim ini. Ini berkenaan mamat Rafizi ini. Pelbagai fitnah telah disebarkan oleh mamat ini. Mamat ini mencabar orang yang terlibat untuk menyaman dia jika kenyataannya itu fitnah. Bila dah saman, apa yang tindakan ini?

Mamat ini terkontang-kanting minta mahkamah tolak saman itu. Aduhai balaci... U suruh saman, kami saman. Bila saman,u mahu lari. Apasal?

Jika benar itu bukan fitnah, kenapa harus takut wahai mamat Rafizi? Kata lawan tetap lawan. MB menyeru rakyat terutama anak muda bangkit menolak Puak Brader Anwar Bin Ibrahim ini!!!!

Tuesday, 9 April 2013

SOALAN SAKARATUL MAUT BUAT ANWAR!!!

1)Berapa Aset Kekayaan yang dimiliki Datuk Ibrahim Abdul Rahman Bapa kepada Anwar Ibrahim Bapa Anwar Ibrahim, Datuk Ibrahim Abdul Rahman merupakan seorang rakyat biasa yang bukannya terdiri daripada susur galur bangsawan mahupun orang orang kaya. Bapa Anwar juga bukanlah seorang saudagar intan berlian mahupun permata apatahlagi seorang ahli perniagaan Koporat mahupun keparat.Kemasukkan Anwar Ibrahim ke dalam kerajaan yang dikutip oleh Tun Dr Mahthir daripada ABIM telahembuatkan Anwar Ibrahim menjadi KAYA dalam sekelip mata. Bukan sahaja Anwar Ibrahi menjadi mewah malah bapanya Ibrahim sendiri secara tiba tiba mempunyai aset yang berbilion bilion apabila Anwar Ibrahim memegang jawatan Menteri Keewangan.Dibawah ini adalah senarai aset milik Datuk Ibrahim Abdul Rahman bapa kepada Anwar Al Juburi.Datuk Ibrahim Abdul Rahman, mempunyai kepentingan perniagaan yang besar mewakili Anawar dengan menjadi lembaga Pengarah lebih daripada 50 syarikat dan pemegang saham hampir 20 syarikat. Beliau terus menjadi atau telah pada lembaga syarikat awam tersenarai sewaktu Anwar Ibrahim menjawat jawatan Menteri Keewangan dan Timbalan Perdana Menteri seperti:

 Pengkalen Holdings Bhd,
Pengkalen Capital Bhd,
OI Corporation Bhd,
Pan Malaysia Industries Bhd,
Nissan Industrial Oxygen Bhd
Zaitun BhdBoral Concrete (Malaysia) Sdn. Bhd;
Holdings Sdn Ibrus. Bhd;
MS Pembinaan dan
Kejuruteraan (M) Sdn. Bhd;
PPH Pembangunan (M) Sdn. Bhd;
Metromix Sdn. Bhd
 Syarikat Bumiputra Sdn. Bhd.
PPH Development (M) Sdn. Bhd.
PPH Resorts Negara (Port Dickson) Sdn. Bhd.
Dan PPH Resorts (Penang) Sdn. Bhd.


Dibawah ini pula merupakan senarai Syarikat syarikat yang mana Bapa Anwar Ibrahim merupakan pemegang saham yang besar dalam sesebuah syraikat:

Nissan Oksigen Perindustrian Diperbadankan Berhad (3032500 saham); Par Con Corporation (900,000 saham); Perumahan Muhibah Sdn. Bhd (510,000 saham); Sri Kibar Sdn. Bhd. (285,000 saham); Westaflex Sdn. Bhd (200,000 saham) Seribudi Services (M) Sdn. Bhd. (200,000 saham).


2)Dari mana pula aset Kekayaan adik beradiknya Farizan, Rani dan Marzuki? Dari langit kah?Adik beradik Anwar Ibrahim juga merupakan rakyat biasa yang bukannya belajar tinggi mahupun jenis yang kaya Raya. Namun apabila abang beliau menjadi Menteri Keewangan adik beradik Anwar ini berubah menjadi golongan kaya yang melampau lampau.

Adiknya Rani sebagai pengarah Azam intensif Sdn. Bhd, Manakala Marzuki dinyatakan sebagai pengarah lapan syarikat. :Teraju Dinamik Sdn. Bhd; Knight H & D Sdn. Bhd; Ganjaran Jaya (M) Sdn. Bhd; Rodatra Sdn. Bhd; Sanjungan Niaga Sdn. Bhd; CSPM Resources Sdn. Bhd; Wrand Tank Industries (M) Sdn. Bhd; Lityan Holdings Bhd dan Bumijet Industries Sdn. Bhd.

Ini adalah senarai senarai aset aset yang dimiliki oleh Bapa dan adik beradik Anwar Bin Ibrahim. Aset aset yang mempunyai nilai berbillion billion ringgit yang mana ianya berlaku apabila Anwar Ibrahim menjadi Menteri Keewangan pada waktu lalu.Apakah Anwar Ibrahim BERSIH? Jika beliau bersih mengapa tidak menyatakan kepada rakyat Malaysia darimana kekayaan yang ada membuatkan keluarga beliau mampu memiliki aset yang berbillion billion ini dalam sekelip mata?Apakah Anwar dan Keluarga nya MENABUNG SEJAK KECIL sehingga mampu memiliki memiliki aset yang berbilion billion ini?

Monday, 8 April 2013

VIDEO PAPAGOMO TERBARU 08042013!!!ANWAR JGN LARI!!!!


Mahu kenal papagomo yang sebenar??? Tunggu hari penamaan nanti. Mari lihat video yang membuatkan ketakutan Brader Anwar Bin Ibrahim meluak-luak di bawah ini :


Steady la!!! Kita akan bantu blogger Papagomo selepas ini. Takut tak takut...Gentar tak Gentar... Biar titisan darah terakhir sekalipun, Pengkhianat negara Brader Anwar Bin Ibrahim harus di patahkan.


Hanya hantar budak hingusan membuat kacau. Malangnya hanya seorang sahaja yang ke hadapan untuk menjadi calon di pekan. Entah berapa RM telah di bayarnya!!!! 

Tunggu MB dedahkan!!!!

GENTAR TAK GENTAR TUDUHAN CIPLAK PEMBANGKANG!!! BONGKAR!!


Mari MB beri pencerahan satu persatu Akujanji Barisan Nasional yang dikatakan di ciplak daripada manifesto bukan janji Puak Brader Anwar Bin Ibrahim. Untuk artikal kali ini MB beri pencerahan untuk dasar perumahan terlebih dahulu di mana 1juta rumah akan dibina dan digerakkan oleh sektor awam serta swasta. 500ribu daripadanya adalah perumahan PR1MA

Hakikatnya kerajaan telah mempunyai Dasar Perumahan Negara mampu milik sejak tahun 2000 lagi melalui penubuhan Syarikat Perumahan Negara Berhad (SPNB). Malahan pada 2008, Tahun 2008, SPNB telah berjaya melancarkan 24 buah projek perumahan di seluruh negara dengan menawarkan sebanyak 21,891 unit rumah pelbagai jenis di bawah program Rumah Mampu Milik.

Malahan Dato’ Sri Mohd Najib Razak telah melancarkan Perumahan Rakyat 1Malaysia (PR1MA) Berhad telah ditubuhkan selaras dengan Akta PR1MA 2012. PR1MA bertanggungjawab untuk merancang, membangun, membina dan menyenggara perumahan gaya hidup berpatutan untuk rakyat berpendapatan sederhana di kawasan bandar-bandar utama. Pendapatan sederhana didefinisikan sebagai pendapatan bulanan isi rumah (suami dan isteri) antara RM2,500 hingga RM7,500.00. Apa yang terdapat dalam Manifesto BN sebenarnya merupakan kesinambungan program kerajaan sedia ada. 

MB menafikan sekeras-kerasnya bahawa BN meniru manifesto Brader Anwar Bin Ibrahim. Tidak malukah Brader Anwar Bin Ibrahim mendakwa ini idea mereka???

Nantikan pendedahan lebih lanjut selepas ini!!!


DAP CUBA WUJUDKAN API PERBALAHAN KEMBALI!!!


Hari ini MB perhatikan puak-puak DAP ini telah memainkan semula video-video lama. Video ini antara paling banyak di mainkan. Kenapa? Apa yang cuba dimainkan balik oleh puak DAP ini?

Jangan wujudkan api perkauman wahai puak DAP!!!

ANWAR BAKAL DIBOGELKAN ATAS PENTAS PERMATANG PAUH!!!

Assalammuakaikum dan selamat sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutamanya penduduk di Permatang Pauh Pulau pinang.

Saya telah pun mengambil borang calon SPR bagi melayakkan diri saya bertanding di Parlimen Permatang Pauh pada PRU13 ini melalui wakil saya Saudara Rafi Awang Kecik yang juga merupakan Presiden Nadi Rakyat Malaysia. 

Saya mengumumkan untuk bertanding pada pilihanraya ini menentang Dato Sri Anwar Ibrahim di Permatang Pauh bagi menunjukkan kepada Dato Sri Anwar Ibrahim yang saya benar benar serius untuk meminta beliau berundur secara terhormat dari Arena politik negara.

Sebelum ini saya telah pun memberikan amaran agar beliau berundur bagi mengelakkan video video aksi homoseks beliau dipaparkan kepada umum. Namun Dato Sri Anwar masih degil dan mahu mengheret pekara ini dengan lebih besar lagi.

Tun Dr Mahthir pernah memberikan Dato Sri Anwar Ibrahim nasihat untuk berundur secara terhormat sewaktu beliau menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Keewangan. Tun Dr Mahathir memberikan Dato Sri Anwar Ibrahim peluang untuk tidak diaibkan. Jadi saya juga telah melaksanakan apa yang idola saya Tun Mahathir lakukan dengan memberikan Amaran dan nasihat untuk Dato Sri Anwar Ibrahim berundur secara terhormat sebelum diaibkan dengan lebih dasyat lagi.

Kalah sudah pasti buat saya tetapi saya akan pastikan pengundi permatang pauh kenal dengan lebih dekat siapa Dato Sri Anwar Ibrahim ini apatah lagi dengan bukti yang ada ditangan saya.

Nantikan saya pada hari penamaan calon di Permatang Pauh.

Papa Homo vs Papa Gomo


Kenyataan Rasmi PapaGomo.

Tindakan berani papagomo bertanding membuktikan bahawa papagomo benar-benar anak jantan. MB dan rakan-rakan akan berusaha sedaya upaya untuk memastikan PAPAGOMO memberi saingan sengit kepada Brader Anwar Bin Ibrahim. Oh yer... Ini baru betul-betul buku bertemu ruas. Bukan seperti Brader Anwar Bin Ibrahim yang menghantar mamat jambu ke Pekan bertanding untuk timbulkan provokasi!!!

TERGEMPAR BERITA BUAT RAFIZI!!! JANGAN TERKENCING BRADER RAFIZI!!!BACA DAHULU BERITA TERGEMPAR DI SINI!!!

Sebelum ini memang ada beberapa kenyataan MiTi untuk turunkan harga kereta menjelang 2015 selepas perbincangan dengan beberapa syarikat pengeluar kereta. Buat masa ini syarikat pengeluar kereta seperti proton dan perodua hanya memberi diskaun, tawar skim graduan dan sebagainya. Aku Janji BN baru-baru ini dibentangkan oleh Pengerusi BN menyatakan kerajaan akan mengkaji semula dasar automotif negara untuk menurunkan harga kereta secara berperingkat 20-30% .

Memang ramai tidak bersetuju dengan persetujuan AFTA dalam dasar itu ketika zaman Pak Lah menjadi PM apabila untuk 'open market' kita kepada luar sedangkan negara kita sahaja dalam Asia Tenggara yang mengeluarkan kereta sendiri sedangkan di beberapa negara lain terutama di Korea Selatan tidak open market kereta kerana nak menjaga kereta mereka. Malaysia masih belum bersedia untuk menyertai AFTA (akan dibincangkan lain kali, kerana ini hanya selingan) dan melalui AFTA pun harga akan semakin turun kerana persaingan dan permintaan. BN tak tiru PR sebab PR nak hapuskan cukai, tapi bn hanya turunkan. Malah kalau BN nak hapuskan cukai saya sendiri akan kecam BN kerana akan mengheret negara di "ambang kehancuran".Penurunan pun hanya antara 20-30% dari duti kalau sekarang duti bernilain RM 20,000... maka penurunan 20-30% hanyalah diantara 4,000 - 6,000.\

Kenyataan rafizi dlm poster jawapan beliau kpd SSTDM mengenai profit yg tinggi kerana monopoli pemegang AP juga adalah salah sbb kereta yang dipasang di malaysia dan asean tidak memerlukan ap kereta seperti civic, camry, myvi, tidak memerlukan AP.  Dalam keadilan daily, dia pun tulis 90% kenderaan tak perlukan AP. so, macam mana nak dapat duit dari lelongan AP ? Mengenai formula pengiraan Rafizi saya telah bentangkan malah penipuan dalam harga kereta sebelum dan selepas cukai pun saya dah lawan balik. 

Di petik dari page sini.

PERGOLAKKAN HADI DAN ANWAR!!!


Dalam satu laman web Puak Brader Anwar Bin Ibrahim ini telah menegaskan bahawa HADI AWANG tidak setaraf dengan Brader Anwar Bin Ibrahim. Benarkah?

Suara akar umbi penyokong tegar Puak Pembangkang mahukan Hadi Awang sebagai Perdana Menteri jika mereka menang. Dimana pendirian mereka?

Apapun MB menegaskan disini, jangan bermimpi di siang hari. Barisan Nasional telah menunjukkan prestasi yang meyakinkan rakyat. Barisan Nasional pasti menang!!!

BUKTI BARU DI DEDAHKAN KEJAHATAN ANWAR!!! HINDU TURUT DIHINA!!!


Kenapa agenda mesyuarat ini di arahkan supaya JANGAN DISEBARKAN??? Kata telus. Mana ketelusannya? 

rujuk maklumat lanjut di sini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...