KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Friday, 30 November 2012

KETAKUTAN DAP PADA TANDA PUTERA

MB terdengar dari rakan-rakan di kampung tentang kontroversi filem tanda putera. Rata-rata masyarakat setempat inginkan filem ini dipertontonkan segera di seluruh negara. Katanya ia sangat di takuti oleh Bang Anwar Bin Ibrahim dan rakan-rakan DAP kerana ia adalah pendedahan mendalam tentang konflik yang melanda negara apabila BN atau lebih spesifiknya Melayu menang tipis. Pergolakkan dan kekacauan yang dilakukan oleh DAP membuatkan orang Melayu terasa terhina. Keamanan mengambil masa yang lama untuk dipulihkan. 

MB mengkaji filem ini dan mendapati sekiranya dipertontonkan ke seluruh negara, MB yakin ia mampu menyedarkan seluruh masyarakat bertapa pentingnya kita bersatu. Malah MELAYU PAS harus sedar betapa buruknya kelakuan yang mereka lakukan pada hari ini yang mana menimbulkan perpecahan di kalangan Melayu yang beragama ISLAM.

 Ternyata Filem ini bakal menjadi mimpi ngeri kepada DAP sekiranya di benarkan ditayangkan di seluruh Malaysia. Ini terbukti apabila DAP mula menyalak untuk menyaman penerbit Filem ini. Rakyat Malaysia seharusnya sedar bahawa Filem ini sangat bernilai dari semangat CINTAKAN TANAHAIR.

MB tegaskan disini setiap rakyat harus melihat dan memahami sendiri filem ini. Jangan hanya memandang di dalam pemikiran yang sempit. Ayuh bangkitlah wahai anak bangsa ku. Kita pertahankan negara ini dari anasir-anasir yang ingin memusnahkan Malaysia Tercinta!!!

Kata-kata Tun Dr Mahathir yang harus sentiasa di ingati. 


 "UMNO bekerjasama dengan MCA dan MIC yang dah dikenali lama. PAS bekerjasama dengan DAP, anak kandung PAP Singapura, yang tidak dikenali oleh PAS, dan yang menolak perjuangan Islam PAS. Lagipun, PAP dulu cuba menimbulkan kebencian orang Cina terhadap UMNO dan Perikatan, sehingga Singapura terpaksa dikeluarkan daripada Malaysia. Lihat sajalah nasib orang Melayu di Singapura.

Dan lihat juga bagaim
ana Menteri Besar Perak daripada PAS (Nizar) terpaksa tunduk kepada DAP sehingga memberi tanah kepada penyokong DAP buat selamanya walaupun dasar negara ialah geran tanah hanya boleh diberi setakat 99 tahun sahaja.

Sesungguhnya rakan PAS lebih dekat dengan "devil" yang tetap akan menguasai PAS jika PAS menjadi kerajaan - Nauzubilla"

Tun Dr Mahathir Mohamad


JANGAN GILER JAWATAN WAHAI PEMIMPIN-PEMIMPIN OOIII!!!!Ayahanda Tun Mahathir kata UMNO - BN boleh dapat kembali Penang, Selangor, Kedah tapi bergantung kepada parti. Najib OK tapi yang lain? Tak kan nk tunggu umum calon baru nak buat kerja di peringkat bahagian. Masing-masing sibuk kejar jawatan, susahlah. Kelantan pun kita boleh dapat balik, dulu mana ada orang berani tegur Nik Aziz, sekarang, orang dia sendiri suruh dia berehat. Dulu dia jugak kata saya berhenti je, esok dia nak letak jawatan. Sampai la ni, tak pun.

MB rasa dah sampai masanya Nik Aziz letak jawatan. Bukan boleh bawa ke kubur pun kan jawatan tu. Dah sakit-sakit, fikiran bercelaru. Mana boleh buat keputusan untuk negara secara logik. Molek la letak jawatan daripada jadi kuda tunganggan Bang Anwar Bin Ibrahim.


JANGAN LIHAT JIKA ANDA PENGECUT!!!

JIKA HARI INI KITA SUDAH BIMBANG UNTUK KELUAR DARI RUMAH DISEBABKAN KERISAUAN DENGAN DEMOTRASI DAN KACAU BILAU YANG DILAKUKAN PEMBANGKANG, BAGAIMANA SEKIRANYA MEREKA MEMERINTAH KELAK.

FIKIRKANLAH.... JANGAN PERJUDIKAN MASA DEPAN NEGARA DEMI MASA DEPAN ANAK-ANAK KITA YANG TERCINTA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...