KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Friday, 28 December 2012

ANAK MENIPU AHLI PAS!!! LINTAS LANGSUNG KEKECOHAN FELDA!!!


Hari ini Felda yang disayangi oleh orang-orang Melayu telah dicemari oleh puak-puak Upahan Bang Anwar Bin Ibrahim bagi menghapuskan rezeki orang Melayu. Kumpulan upahan Bang Anwar Bin Ibrahim tergesak-gesak bergerak ke lokasi berkumpul selepas selesai solat Jumaat. Rasa-rata kelihatan tidak khusyuk di dalam solat hari ini.


Bagi memenuhi dan menunjukkan bahawa mereka ini ramai, mereka telah meminta unit AMAL PAS yang bukan daripada anak Felda untuk memenuhkan ruang. Ramai daripada mereka dibayar untuk datang.

Kumpulan penyokong kerajaan yang datang dari Felda ke semuanya turut bersama bagi menandakan sokongan kepada kerajaan dan kepimpinan Perdana Menteri.PDRM terpaksa mengawal keadaan dengan memisahkan kedua-dua belah pihak bagi memastikan tidak ada pergaduhan yang kemungkinan di cetuskan oleh puak upahan Bang Anwar Bin Ibrahim.


Hasil risikan dalaman MB mendapati hampir 90 peratus yang datang ke perhimpunan ini adalah kerana hendak MENDESAK LIM GUAN ENG memohon maaf kepada seluruh umat ISLAM dan meletak jawatan. Tetapi rupanya mereka telah ditipu oleh ANAK semata-mata kerana tidak ada sepatah pun perkataan atau ayat yang mendesak LIM GUAN ENG memohon maaf!!! 

Poster dibawah ini telah disebarkan ke seluruh negara bagi mengumpulkan ahli PAS untuk menyatakan bantahan. Tetapi malangnya.....


Hasil tinjauan MB rata-rata memaki hamun ANAK kerana tidak mempunyai perasaan untuk memperjuangkan AGAMA ISLAM tercinta!!!!


Monday, 24 December 2012

KESEDARAN YANG GAMIS HARUS SEDAR!!!


MARI KITA LUPAKAN SOAL PARTI DAN PIKIRKAN KEMBALI SEGALA KATA-KATA YANG TELAH DISAMPAIKAN. FIKIRKAN AGAMA ISLAM DAN RENUNG JAUH APA YANG TELAH DISAMPAIKAN.

HARAP ANDA INSAF....

Sunday, 23 December 2012

SAMM, PRO-M MENIPU DENGAN MENGGUNAKAN AGAMA LAGI???


Hasil daripada maklumat intipan sahabat-sahabat MB menunjukkan ini adalah politik murahan yang amat sangat. Sepanjang Perkhemahan yang berlangsung di penjara Kajang ini, mana ada sembahyangnya. Mereka lupa pada suruhan agama. Adam Adli, Fahmi Komunis dan pengikut banggangnya hanya leka memikirkan provokasi dan berfoya-foya dengan teman wanita mereka. Tidak langsung menunaikan solat.

Untuk maklumat mahasiswa dan orang ramai, dalam lingkungan 1km dari penjara kajang itu terdapat surau-surau dan masjid yang boleh digunakan oleh orang awam untuk menunaikan solat. Kenapa perlu menggunakan isu murahan dihalang menggunakan Masjid ini??? Ini sengaja ditimbulkan untuk mewujudkan suasana tegang masyarakat. Diharapkan masyarakat tidak tertipu dengan SAMM dan Pro-M ini.


Paling Best MB nak nyatakan disini, yang berada didalam khemah tersebut tidak pula MB nampak mereka bersembahyang subuh atau minta izin kepada pengawal penjara untuk menggunakan Masjid pada subuh tersebut. Pelik bukan.... ISLAM kah mereka yang tidur didalam khemah itu??? Fikir-fikirkan.


Yang kelakar dan MB nak berkongsi ini. Jika dilihat pada isu ini. Denda yang dikenakan ialah RM1K. Di manakah sahabat-sahabat UMAR ini hingga tidak seorang pun sudi mengeluarkan duit untuk menjamin UMAR???

Sumber dalaman MB menyatakan puak-puak atasan SAMM dan Pro-M memang tidak langsung akan membantu mereka-mereka yang berdemo ini sekiranya dikenakan tindakan. Pro-M dan SAMM kini sudah tidak mendapat sokongan oleh mahasiswa. Mereka yang terlibat dengan demotrasi sebelum ini langsung tidak turun untuk berkhemah di Penjara Kajang. Apa yang MB dengar bahawa mereka ini sangat kecewa dengan Safwang, Khalid Syiah, Syahid dan lain-lain kerana hanya mempergunakan mahasiswa untuk agenda sempit mereka disamping hanya untuk mencari duit kahwin sahaja.

Sedarlah wahai mahasiswa dan rakyat Malaysia tentang kejahatan yang cuba diwujudkan oleh puak-puak ini.


'PERJUANGAN TANPA NOKHTAH DEMI ALIF BA TA"

PRO-M BERSIKAP KEJI LAGI???


MB mendapat khabar bahawa Pro-Mahasiswa sudah terdesak hingga terpaksa menggunakan satu gerakan baru iaitu Gerakan Sayangi Siswa Anda dengan menggunakan singkatan sama dengan satu ngo iaitu GABUNGAN SISWA KEBANGSAAN.

Hasil risikan MB menyatakan Pro-Mahasiswa dan SMM sudah mula takut dengan gerak kerja Presiden Gabungan Siswa Kebangsaan yang semua mahasiswa tahu bahawa Presiden ini sangat prihatin dengan kebajikan mahasiswa dan cintakan keamanan kampus dan negara.

Jika dilihat didalam twitter-twitter puak-puak Pro-Mahasiswa dan KIMAK, mereka telah mencanangkan penubuhan Gerakan Sayangi Siswa Anda atau singkatan yang mereka gunakan ialah GASAK. Ini adalah satu perbuatan keji apabila sengaja menggunakan nama sama seperti Gabungan Siswa Kebangsaan baik menipu mahasiswa. diharapkan mahasiswa dan rakyat tidak tertipu dengan petualang Pro-M dan SMM ini.APA SAFWAN ANANG AKAN BUAT DI DATARAN MERDEKA???


APA AKAN TERJADI APABILA MEREKA BERKHEMAH DI DATARAN MERDEKA LAGI???
ADAKAH SEPERTI DIDALAM VIDEO INI AKAN BERLAKU LAGI???SAFWAN ANANG KANTOI MENIPU DI PENJARA KAJANG???


Kelakar bila MB dengar cerita ini. Buat mahasiswa dan rakyat yang terpedaya tentang cerita ini,MB harap anda nilai dan fikirkan apa yang MB sampaikan kebenaran sebenarnya.

Dari sumber dalaman MB menyatakan mereka terpaksa membatalkan perancangan untuk berkhemah di hadapan penjara kajang kerana disitu mereka tidak mendapat sokongan langsung. Mereka berpindah ke dataran kerana disitu terdapat ramai orang yang bersantai disitu. Lalu mereka dapat gunakan keadaan persekitaran di dataran merdeka dengan spin menyatakan mereka mendapat sokongan padu dari orang ramai. Hakikatnya anda nilai sendiri.


Ini adalah hasil tinjauan MB serta sahabat-sahabat MB. Jika anda lihat di tweeter dan kenyataan dari Safwan Chair dan Pro-Mahasiswa, mereka menyatakan ramai yang menyokong mereka dan yang akan berkhemah di hadapan penjara kajang ini mencecah 100orang. Hakikatnya hasil tinjauan dari jam 6pagi hingga 9pagi menunjukkan hanya ada dalam 5 atau 6 orang sahaja disitu. Inikah yang dikatakan mendapat sokongan padu?


Cuba perhatikan mamat yang berbaju kuning itu. Maklumat MB menyatakan mamat ni yang dok hantar makanan kepada mereka yang tido dikhemah tersebut. Adakah makanan yang di bawa itu untuk 100 orang? untuk 10orang pun tak lepas. 

MB menyatakan disini, cukup-cukup la untuk menipu rakyat. 

MB akan londehkan mereka ini lagi nanti. Paling menarik nak tahu siapa yang tidur dalam khemah itu? Nantikan pendedahan dari MB nanti.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...