KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Saturday, 2 June 2012

ADAKAH BENAR AZMIN ALI INI PENYOKONG LGBT??? JENG JENG JENG...


MB mengharapkan Azmin Ali segera mengambil tindakan ini bagi membersihkan kepincangan yang berlaku. MB tidak menyebelahi mana-mana pihak. MB mengharapkan kebenaran ditegakkan. 


GURU TRAUMA AKIBAT DICABUL!!! APA NAK JADI LA!!!KUALA LUMPUR - Seorang guru wanita kini trauma dan mengalami tekanan perasaan serius sehingga mahu membunuh diri selepas mendakwa mengalami gangguan seksual serta dicabul guru lelaki di sekolahnya di sekitar Bangsar, di sini.

Gangguan seksual itu didakwa berlarutan sejak lebih tiga tahun lalu dan guru lelaki berusia 50-an yang bercucu itu pernah meluahkan perasaan cinta kepada mangsa.

Guru berkenaan yang mahu dikenali sebagai Ayu, 32, berkata, kemuncak gangguan itu ialah pada 30 April lalu apabila guru lelaki terbabit memegang kemaluannya selepas sering menghantar SMS lucah kepadanya.

“Saya mengalami tekanan seperti mahu membunuh diri. Tiada siapa yang menghulurkan tangan membantu menyelesaikan masalah, sebaliknya menuding jari kepada saya seperti saya pula yang bersalah.

“Sedangkan lelaki yang melakukan pencabulan ke atas saya tidak dikenakan sebarang tindakan. Setiap hari di sekolah saya perlu berdepan dengan lelaki miang itu menyebabkan saya mengalami tekanan perasaan teruk,” katanya ketika ditemui.Isu ini MB petik di sini.

NYANYIAN DARI HATI ANWAR IBRAHIM???


Mantap la. Macam sukar untuk dipercayaikan bahawa Bang Anwar Bin Ibrahim menyatakan BN itu madu dan Pakatan Rakyat itu racun. Jadi, diharapkan rakyat dapat menilainya.


Friday, 1 June 2012

AZMIN ALI TIDAK SENANG DUDUK LAGI LEPAS NI???


Jika kenyataan ini tidak benar, MB mencadangkan Azmin Ali dan Shamsidar bawalah kes ini ke mahkamah bagi membuktikan kebenaran.

AMARAN RUSUHAN YANG BAKAL TERJADI PASCA PRU 13???


MB setuju dengan gesaan PERKASA supaya tindakan dan langkah-langkah cegahan daripada berlakunya rusuhan di ambil dan diperketatkan penguatkuasaannya. Jika dilihat daripada sejarah, ia adalah salah satu cara ataupun kaedah yang selalu diguna pakai oleh Bang Anwar Bin Ibrahim.

Sebagai rakyat Malaysia yang prihatin,marilah kita sama-sama membantu menyalurkan maklumat kepada pihak berkuasa dan mempertahankan tanahair tercinta ini.
SIAPA LGBT DI DALAM NEGARA INI???

Thursday, 31 May 2012

PMI WAJIB TGK!!! PAS DAN UMNO PUN WAJIB TENGOK!!!


Kepada gambar-gambar mereka di atas, hayati video di bawah ini. Diharapkan Persatuan Mahasiswa Islam sedar dengan siapa pemimpin kamu bersekongkol. Ingat bawah pemimpin kamu sekarang telah tersesat jauh dengan pujukan halus Ambiga, DAP dan Sekutunya. Ayuh tolak kepimpinan kamu sekarang yang penuh dengan hipokrit.Jika dihayati dalam video ini, satu masa dulu PAS dan UMNO mampu bersatu dalam mendaulatkan ISLAM yang sebenarnya. Bagaimana ketika itu Mat Sabu dengan lantang mempertahankan ISLAM. MB sangat gembira melihat peristiwa ini yang mana satu matlamat yang UNGGUL dalam mempertahankan ISLAM, PAS dan UMNO mampu bersatu. Tahniah di ucapkan.

Tetapi kini MB sangat kecewa apabila PAS dan UMNO tidak dapat bersatu demi ISLAM tercinta dek anasir-anasir halus oleh DAP dan PKR terutamanya ANWAR IBRAHIM yang memanipulasi AGAMA dalam mengerjakan kepentingan diri mereka. Walaupun secara terangan ternyata DAP itu anti ISLAM, tapi PAS tetap mempertahankan DAP. 

Ayuh bangkitlah PAS!!! Kembali kepada matlamat perjuangan ISLAM sebenar. Jangan mengadaikan AGAMA, BANGSA dan TANAHAIR ini kerana dipengaruhi oleh DAP dan Anwar Ibrahim. MB yakin ramai ahli PAS yang sedar kebenaran ini. MB mengharapkan ahli PAS menyedarkan pemimpin-pemimpin kamu supaya kembali ke pangkal jalan.

MB menyeru seluruh kepimpinan PAS dan BN agar.....

Duduklah bersama wahai pemimpin-pemimpin.....


Bersatulah bersama....


Atas satu persefahaman iaitu.....


KEBENARAN YANG HARUS DITELAN DARI PANDANGAN ULAMA

TANGISAN RAKYAT YANG PERLU DIHAYATI!!!


BERSATULAH UMAT ISLAM DI MALAYSIA MENOLAK MEREKA-MEREKA YANG BERSEKONGKOL DENGAN YAHUDI.

BERSATULAH UMNO DAN PAS DEMI ISLAM!!!!

Wednesday, 30 May 2012

GILIRAN AMBIGA MERASAI NIKMATNYA!!!


MB merasakan kini sudah sampai masanya Ambiga merasai perasaan rakyat Malaysia yang tidak berpuasa hati dengan demostrasi yang dia adakan selamat ini.

RAKYAT UTARA SOUND PEGUAM TU!!! GEMPAK!!!

KHALID SYIAH, ADAM ADLI DAN PMI HARUS TENGOK!!!MB sarankan supaya Khalid Ismath, Adam Tiang dan rakan-rakan serta Persatuan Mahasiswa Islam (PMI) menilai sendiri reaksi rakyat tentang PTPTN ini. Jangan memperbodohkan rakyat dengan penipuan dan pembohongan kamu selama ini yang hanya menghasut mahasiswa dan anak muda untuk menimbulkan kekacauan dan ketidaktenteraman negara hanya kerana kepentingan peribadi individu tertentu.

MB sekali lagi menyeru kepada rakyat Malaysia supaya memahami kebenaran yang sebenarnya tentang PTPTN. Segala fakta yang sahih boleh di cari di sini.

MAJLIS PEGUAM PASTI KELAM KABUT LAGI LEPAS INI!!!


MB menyokong sekiranya Majlis Peguam dirombak kembali supaya ia menjadi satu badan yang lebih profesional dalam menegakkan kebenaran. Jika dilihat hari ini di saat ini, Majlis Peguam di monopoli dan dimanipulasi serta di kawal oleh DAP dan puak-puak Pakatan Rakyat. Segala keputusannya sangat berat sebelah. Malah apa yang terjadi semasa AGM tempoh hari sangat mengecewakan.

MB mengharapkan Majlis Peguam yang sebenar-benarnya yang sangat rasional yang adil dan telus tanpa campur tangan ahli politik. Ayuh rakyat Malaysia. Kita tolak Majlis Peguam yang sedia ada sekarang yang penuh hipokrit ini.
PANGGILAN ARTIS YANG PERLU DITONTON!!!!


MB ucapkan Tahniah kepada Jamal Abdillah. Walaupun beliau sedar didalam UMNO ada busuknya, tapi beliau sedar di dalam DAP dan Pakatan Rakyat adalah jauh lebih busuk di dalamnya. MB ingin menegaskan bahawa ini bukan soal UMNO atau Barisan Nasional. Ini soal agama,bangsa dan tanahair.

MB menyeru seluruh rakyat Malaysia supaya jangan biarkan negara ini jatuh ke tangan DAP, PKR dan Pakatan Rakyat. Jangan sediakan keadaan negara ini yang kacau bilau kepada generasi kita nanti. Ayuh seluruh rakyat Malaysia, waima kita dicemuh,dimaki,dihina,disepit, dicantas dan sebagainya, marilah kita bekerja keras untuk tetap menangkan kerajaan yang sedia ada demi negara kita yang tercinta. 

Secara peribadi MB menangis memikirkan sekiranya PRU13 nanti, kerajaan sedia ada ini kalah,apa akan terjadi kepada agama, bangsa dan tanahair tercinta. Biarlah kita menangis sekarang daripada kita menangis di kemudian hari melihat negara kita tergadai di tangan pengkhianat-pengkhianat negara. Renung-renungkan.


Hanya mereka yang cekal dan tabah yang mampu membina mercu tanda bangsanya yang jaya.

HASSAN ALI JEMPUT KHALID SYIAH, PMI DATANG BERJUMPA BELIAU???


MB mengajak seluruh rakyat datang bersama-sama ke Program ini. Malah MB menjemput Khalid Syiah dan rakan-rakan turun datang supaya mereka ini sedar bahaya Aqidah mereka telah rosak teruk.Diharapkan mereka-mereka di dalam gambar ini dapat meluangkan masa untuk mendengar apa yang akan disampaikan oleh Dato' Dr Hassan Ali. Kalau boleh ajak sekali Fahmi Komunis, Adam Tiang dan rakan-rakan lain k. 

MB harap anda dapat sampai-sampaikan program malam ini kepada seluruh masyarakat dan sama-sama datang ke majlis ini.

Tuesday, 29 May 2012

PENDEDAHAN VIDEO SEKS TERBARU??? JENG JENG!!!MESTI TGK!!!


Maaf kerana tajuk post ini tidak seperti video yang dipaparkan. Walaubagaimanapun MB harap rakyat sedar tentang pembohongan dan penipuan yang dilakukan oleh DAP dan rakan pakatannya yang jahil itu. Selamatkan negara daripada puak yahudi ini. Dan selamatkan anak muda yang telah di manipulasikan oleh mereka-mereka ini. 

Dibawah ini juga antara cubaan untuk menjatuhkan Institusi Kesultanan Melayu negara kita...

MB sangat sedih dan kecewa kerana ia keluar daripada mulut seorang rakyat yang berbangsa Melayu yang mana sepatutnya mempertahankan Kesultanan Melayu negara tercinta. Mari lihat apa respon DYAM Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim, Tunku Mahkota Johor ; 
Keluarga Diraja Johor tidak pernah mengambil apa-apa Wang daripada kerajaan sejak zaman Almarhum Sultan Ibrahim. Silalah bertanya kepada MB atau dari pegawai yang berkaitan. Wang yang diperuntukkan kepada Bapa saya dan saya setiap bulan sebagai Sultan dan Tunku Mahkota dimasukkan ke dalam Yayasan Iskandar dan Yayasan Ibrahim. Ini bertujuan (Yayasan Iskandar dan Yayasan Ibrahim) untuk membantu rakyat dan Kerajaan Negeri Johor. Sejak saya menjadi Raja Muda, tidak sekali-kali saya mengambil 1 sen daripada kerajaan hingga ke hari ini. Ia Wang Rakyat saya. Jadi sebelum Anda buka mulut anda, sila selidik.


MB mengharapkan dalam mengejar simpati rakyat, pihak pembangkang tidak sesekali menyentuh Kesultanan Melayu negara tercinta. MB mengajak rakyat sama-sama menilai mereka ini.

SRIKANDI MAHU MENGAPAK KEJAHILAN!!!MANTAP!!!!


TAHNIAH KEPADA SAHABAT MB YANG BARU KERANA BERANI BERSAMA-SAMA MB BERJUANG DALAM MEMARTABATKAN AGAMA, BANGSA DAN TANAH AIR. WALAUPUN MB TIDAK MENGENALI BELIAU, MB MENGHARAPKAN BELIAU DAPAT MEMBUAT YANG TERBAIK BAGI BLOGGER-BLOGGER KAPAK. MB PERCAYA PASTI SATU HARI NANTI PERJUANGAN KITA YANG LAHIR DARI SEMANGAT ANAK BANGSA INI AKAN MEMBUAHKAN HASIL YANG DAPAT DIRASAI SEHINGGA KE AKAR UMBI. 

DI KESEMPATAN INI MB MENGHARAPKAN SELURUH RAKYAT MALAYSIA AM NYA DAPAT MENDOAKAN PERJUANGAN KAMI!!! DAN BERSAMA-SAMA DENGAN BLOGGER SRIKANDI BARU YANG SUDI BERSAMA KAMI.


ANDA BOLEH KLIK DI SINI UNTUK MENGIKUTI BLOG SAHABAT BARU MB INI.

Monday, 28 May 2012

SAFWANG ANANG KENA SOUND SENIOR??? TERBAIK!!!


MB tertarik dengan cerita mahasiswa di UM yang MB baru terdengar semasa beriadah di UM baru-baru ini. Apa yang mahasiswa UM gelakkan sekarang ialah tentang Safwang Anang kena 'sound' giler-giler oleh bekas Mantan Presiden PMIUM kerana tidak mementingkan aspek pengurusan dalam program PMI semasa Annual Grand Meeting. Malah sambutan daripada ahli PMI sendiri agar hambar sehingga kurang 80orang walaupun diadakan di kawasan yang kecil berbanding tahun-tahun sebelum ini yang kehadirannya sangat membanggakan.


Malah kecoh mengatakan AGM kali ini tidak sah kerana jumlah kehadiran kurang daripada 2/3. Dah berlaku kekecohan juga apabila ada calon yang tidak dibenarkan bertanding. Menurut mahasiswa tersebut juga mengatakan bahawa Kepimpinan yang dilantik itu juga adalah pengikut setia Safwang Anang

MB merasakan ini bukan demotrasi ataupun keadilan yang dilaung-laungkan oleh PMI sebelum ini. Adakah Safwang Anang telah berjaya memasukkan agenda tersembunyinya di dalam PMI kini??? Ayuh Mahasiswa!!! Kali ini kita tolak PMI di seluruh IPTA!!!

DATO' DR HARUN DIN BAKAL IKUT JEJAK HASSAN ALI???


MB disini mengajak seluruh rakyat Malaysia mendoakan kesihatan Dato" Dr Harun Din cepat sembuh dan sihat seperti sediakala. Semoga perjuangan Dato" Dr Harun Din dapat diteruskan dalam memperbetulkan kepincangan yang berlaku di dalam PAS dan berjuang demi agama, bangsa dan tanahair.


Semoga Dato" Dr Harun Din dapat bersama-sama dengan Dato' Hassan Ali dalam meneruskan perjuangan Islam yang sebenarnya selepas ini.


ADAM ADLI KATA ANAK MUDA BERSAMANYA???

Ramai orang kata anak muda sekarang sudah tidak menyokong Dato Sri Najib. Ramai orang kata anak muda sekarang dah tidak menyokong Barisan Nasional. Itu yang saban hari MB dengar. Tapi benarkah kenyataan itu?Apa yang anda fikirkan sekarang? Lebih 2juta anak muda bersama menyokong Perdana Menteri kita di Putrajaya dalam program belia disana. Betulkah kenyataan Adam Tiang dan rakan-rakannya???

Bangkit lah Anak Muda menolak mahasiswa-mahasiswa yang hipokrit seperti Adam tiang dan rakan-rakannya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...