KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Friday, 18 October 2013

GMUKM DAYUS TERHADAP KAUM HAWA!!!

Pelik tetapi benar. Itulah yang berlaku di dalam UKM. Hari ini ialah hari penamaan calon Pilihanraya Kampus di UKM. Dapat disaksikan di sini betapa GMUKM mempergunakan kaum Hawa dalam memenangi hati mahasiswa UKM.

Thursday, 17 October 2013

USIM KILANG KE DUA SELEPAS UIA!

Ini adalah mahasiswa-mahasiswa yang terlibat dengan gerakan bawah tanah di USIM yang bergiat aktif dalam mengatur dan menimbulkan ketidaktenteraman serta provokasi di Usim. Malah mereka berkemungkinan turut terlibat di dalam Sekolah Politik yang dianjurkan individu tidak bertanggungjawab seperti Bang Anwar Bin Ibrahim. Di Sekolah Politik ini diajarkan 1001 cara bagaimana menjadi seorang pendemo dan provokasi yang profesional. Jadi AWAS kepada pentadbiran universiti. Walaupun Usim tidak diberi perhatian langsung diperingkat pusat dalam Pilihanraya Kampus ini, MB percaya USIM akan menjadi kilang pengeluar mahasiswa Pembangkang berlevel tinggi mengatasi UIA.

Mungkin juga mereka ini terlibat didalam penyebaran SYIAH di USIM. MB mohon pihak pentadbiran USIM menjalankan siasatan secara terperinci terhadap mereka ini.

Monday, 14 October 2013

DAP GAGAL SEMBAH ANWAR DI MAHKAMAH!!!

MB yakin DAP telah mengadap Brader Anwar Bin Ibrahim dan meluahkan kekecewaan kerana tidak dapat menggunakan khalimah Allah dalam kitab Kristian. Sumber MB juga menyatakan Brader Anwar Bin Ibrahim tidak menjangkakan keputusan ini memihak kepada umat ISLAM kerana jika dilihat dalam pola keputusan Mahkamah sebelum ini, umat ISLAM selalu tewas.

Dalam penghakimah sebentar tadi di Mahkamah Istana Kehakiman Putrajaya, Hakim bg kes kalimah ALLAH :

1. Dato' Haji Mohd Zawawi
2. Dato' Abdul Aziz Bin Abd Rahim
3. Dato' Seri Hj Mohamed Apandi

Hakim sebulat suara mengarahkan pihak roman katolik tidak dibenarkan menggunakan kalimah Allah dlm akhbar terbitannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...