KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Sunday, 17 June 2012

TAZKIRAH SKIT: TAJUK JASA IBU. OK?

ISU KALIMAH ALLAH!!! FAHAMI IA!!!!


MB mengharapkan umat ISLAM bersatulah. Sudah sampai masanya UMNO dan PAS bersatu. Demi memartabatkan agama ISLAM.


DALANG GEJALA MURTAD DIDEDAHKAN!!! BANGKITLAH UMAT ISLAM!!!

PENDEDAHAN SIAPA DATO HASSAN ALI??? RENUNGKAN K.


Mari buka minda dan hayati kenapakah pemimpin Islam seperti Dato' Hassan Ali di kutuk dan di keji sekarang ini apabila di pecat daripada Pas. MB menyeru kepada seluruh rakyat bersama-sama Dato' Hassan Ali dan Datuk Zulkifli Noordin mencegah kemungkaran.

Ringkas sahaja apa yang MB ingin huraikan di sini iaitu dalang ataupun perancang utama DEMO GAGAL PTPTN tempoh hari adalah di buat oleh Fahmi Komunis ini. Pelbagai bengkel Demotrasi dilakukan oleh Fahmi Komunis ini. Apa yang MB pelik ialah segala yang dirancangnya adalah supaya anak muda bangkit menyokong DAP dan Bang Anwar Bin Ibrahim serta sekutunya bagi memansuhkan PTPTN. Apa yang MB ingin tunjukkan bukti disini bahawa Fahmi Komunis ini telah pun berjaya menipu PMI bahawa Pakatan Pembangkang ini akan memansuhkan PTPTN sekiranya memerintah. Dibawah ini MB tunjukkan buktinya :-Dalam buku Jingga Pakatan Rakyat tidak tertulis langsung untuk memansuhkan PTPTN. Malah apa yang berlaku di UNISEL apabila PTPTN dibekukan sementara pada tempoh hari ialah Pakatan Rakyat terpaksa mengeluarkan strategik 'on the spot' mereka dengan hendak mengapungkan tanah 500 ekar bagi membiayai pelajar UNISEL. Dari situ MB sudah dapat melihat bahawa itu semua hanyalah bagi meraih undi anak muda sahaja. MB harap anak muda dan rakyat tidak lagi tertipu oleh anasir-anasir busuk ini.

KEGAGALAN FAHMI REDZA MENEGUR HAZIQ???


Ini mahasiswa yang MB dapat katakan bahawa akal letak di lutut apabila mempertikaikan tindakan Sultan Johor membina nombor pendaftaran WWW1 seperti yang dilakukan oleh YB Dato' Nizar bin Jamaluddin baru-baru ini. Tindakan ini adalah bagi MB sebagai mengejar populariti bagi menyaingi Adam Adli dan sekutunya kerana difahamkan nama si Haziq ini tidak tersenarai untuk bertanding dalam PRU 13 nanti. Haziq ini dilihat lebih cendorong ke arah Safwan Anang.

MB difahamkan juga SMM dan PMI kini bermasalah.Ini terbukti apabila terdapat perselisihan antara SMM dengan PMI sendiri apabila PMI telah mengadakan meeting tergempar di API,UM bagi membincangkan agenda bagi menaikkan calon PMI sendiri seperti Syahid Zaini yang kini masih dibuai nikmat alam rumah tangga. :)

Paling best apa yang MB analisis, Fahmi Komunis dan kekasih gelapnya pula semakin bertindak kebodohan apabila acap kali menaikkan video occupay dataran ataupun Universiti Dataran hingga ke saat ini yang konon-kononnya masih ramai lagi menyokong agenda yang dibawah. Jika anda melihat dan mengamati betul-betul hanya ada dalam 5,6orang sahaja yang terlibat didalam rakaman tersebut. 


Ternyata Fahmi Komunis telah hamir menjadi tidak waras setelah satu persatu perancangan beliau digagalkan sendiri oleh sekutunya. PMI sendiri dikatakan berlaku pergolakan dalaman disebabkan Syahid Zaini tidak menegur pergaulan bebas antara Fahmi Komunis ini dengan kekasihnya. PMI masih belum sedarkah bahawa perjuangan PMI semakin terpesong apabila bersama SMM kini??? Renung-renungkan...

*Paling best khabar-khabar angin menyatakan Khalid Syiah dalam usaha menarik seseorang menjadi isteri ke dua nya.... Tunggu pendedahannya k.... :)

VIDEO INI MENGANDUNGI UNSUR SEKS KETERLALUAN!!!18THN KE ATAS SHJ!

KHAS UNTUK ABIM DAN INSAN SAYANGKAN ISLAM!!!


FAHAMI APA YANG DISAMPAIKAN USTAZ ISMAIL MINA...

BANGKIT LAH RAKYAT MALAYSIA... KITA TOLAK DAP, BANG ANWAR BIN IBRAHIM DAN SETERUNYA DEMI ISLAM...

HIMPUN DEMI ISLAM WAHAI UMAT ISLAM!!!!


MB menyeru seluruh umat ISLAM bersatu bagi menyelamatkan Aqidah umat Islam kita yang semakin tersesat jauh. Ayuh.... Bersatulah PAS dan UMNO bagi memartabatkan ISLAM yang sebenarnya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...