KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Friday, 3 May 2013

MAT SABU DILIWAT OLEH PUAK KOMUNIS???MB terjumpa kenyataan ini daripada fb seseorang. Mungkinkah ini satu fitnah? Atau satu kenyataan? Terpulang untuk rakyat menilainya. Apapun MB menegaskan bahawa orang yang mengeluarkan kenyataan ini ada seorang yang berfahaman komunis. Boleh kaji dan study pasal dirinya di sini.
Jangan dilupai bahawa PSM ada bertanding di dalam Pilihanraya Umum 13 ini. MB berpendapat, PAS harus mengambil tindakan segera dengan memboikot PSM ini dalam PRU13 ini.


Ini MB sajikan segala kata-kata nista dan kejian brader ini. Buat penyokong PAS, boleh call sendiri tanyakan betul ke dia kena liwat oleh Mat Sabu. Ini berita sensasi. boleh la call segera. Sekurang-kurangnya ternyata ini bukan kerja UMNO. 

Tuesday, 30 April 2013

BUKTI RAFIZI SEORANG GAY DI DEDAHKAN!!!!


MB difahamkan bahawa email ini didedahkan oleh PAS Pandan tentang seorang pemimpin PKR. Sehingga saat ini tidak ada kenyataan balas daripada Brader Rafizi. Yang menjadi persoalan, kebiasaannya respon yang pantas dilakukan oleh puak Brader Anwar Bin Ibrahim. Tapi kali ini sangat lambat pula responnya. Adakah sedang mencari jalan menyelamatkan diri? Sumber di sini.
PENDEDAHAN TERANCANG GERAKAN DAP!!!


Jika di dengar dalam pendedahan ini, di sesuatu tempat markas DAP sebagai contohnya di komtar ada 20orang cybertroopers full time kerja mereka mengadap fb. Satu hari mereka ini mampu membuat 5 fake acc fb baru dan setiap orang berkemungkinan mempunyai 50 akaun fb. Hampir 1000 fake acc diwujudkan oleh suatu bilik gerakan ini. Malah mereka ini telah beroperasi sudah lama dan hampir 5tahun. Bagi MB ini satu gerakan yang benar-benar terancang.

Perancangan bagaimana gerakan serangan mereka berpusat ini memang sangat terancang. Begitu nekad puak DAP ini ingin menguasai negara Malaysia tercinta ini. Bagaimana gerakan mereka mereka fitnah turut di dedahkan. Hati-hati dengan mereka ini.

PANDA BANTAI ANWAR ISU POLIS!!!


Benarkah polis malaysia ini sangat keja, seperti yang di gembar gemburkan oleh Brader Anwar Bin Ibrahim? Fikir-fikirkan semua.

Monday, 29 April 2013

AYAH DAN ANAK SAMA-SAMA LACURKAN ISLAM!!!


Lihat sendiri dan nilai. Dalam video tersebut secara terang Brader Anwar Bin Ibrahim membenarkan Lina Joy murtad. Ini temubual Internasional. Bukan di dalam Malaysia. Sepatutnya Brader Anwar Bin Ibrahim menjelaskan Islam tidak membenarkan umatnya menukar agama. Inikah pemimpin yang PAS agungkan? Sanggupkah umat Islam di Malaysia menyokong Brader Anwar Bin Ibrahim ini? Tidak jelas lagikah wajah sebenar Brader Anwar Bin Ibrahim ini?Bagaimana dengan Nurul Izzah pula? Ke mana tumpahnya kuah jika tidak ke nasi. Daripada mana pegangan anaknya jika bukan daripada ayahnya yang mengasuh. Sebagai rakyat, anda jangan biarkan Parti Keadilan rakyat ini menang walaupun 1kerusi. Ayuh Bangkit katakan TIDAK PADA BRADER ANWAR BIN IBRAHIM!!!


TANDA-TANDA 13MEI SUDAH BERLAKU!!!

Pilihanraya berdarah 1969 merupakan satu pengajaran keras yang tidak harus dan tidak akan dilupakan oleh rakyat Malaysia. Orang yang bijak pasti tahu bahawa mereka yang melupakan sejarah akan terpaksa melalui yang sama berkali-kali.

Bagaimanapun, setelah bertahun berlalu dalam suasana aman dan makmur, segala trauma dari tragedi tersebut, walaupun tidak pernah dilupakan, mula kelihatan bagai sebuah mimpi yang ngeri.
Pun begitu `jauh di dalam minda kita, kita sentiasa waspada kalau-kalau sejarah itu berulang, terutamanya sejak pemecatan Anwar Ibrahim. Sejak pemecatannya, beliau terus mengancam negara ini dengan drama ganas setiap kali melihat 'peluang' untuk berbuat demikian. Dan setiap kali juga, drama itu menyegarkan kembali ingatan terhadap tragedi 13 Mei.

Reformasi, Bersih atau apa jua nama demonstrasi yang didalanginya, matlamatnya adalah jelas iaitu untuk mencetuskan huru-hara, ketidakstabilan dan krisis. Kita pasti, sekiranya beliau kalah lagi dalam PRU kali ini, maka bagi Pakatan Rakyat, anarki adalah perlu untuk memastikan impiannya menjadi Perdana Menteri tercapai.

Beliau tahu bahawa impian tersebut tidak begitu sukar untuk dicapai dengan DAP, yang menjadi dalang utama tragedi 13 Mei, berada di pihaknya.
Mengimbas sejarahnya, tragedi tersebut tercetus apabila DAP tidak lagi mampu menyembunyikan warna sebenar mereka sebagai rasis dan chauvinis Cina. Sejak azali lagi, parti DAP lahir dan hidup atas kebencian terhadap Melayu, kerajaan, Sultan dan apa saja yang merujuk kepada perkara-perkara ini.
Sebelum pilihanraya 1969 yang diadakan pada 10 Mei, keadaan sudah pun mula tegang berikutan tempoh berkempen yang panjang iaitu 21 hari. Tempoh itu digunakan sepenuhnya oleh pembangkang (DAP, Gerakan dan PPP) untuk mempromosi perkauman, kebencian, prasangka, keraguan serta keangkuhan kerana kejayaan mereka menguasai ekonomi negara ini. Mereka juga menghina dan memperlekehkan Melayu yang ketinggalan jauh di belakang.

Bertitik tolak dari situ, keputusan PRU kemudiannya menyaksikan Perikatan kehilangan majoriti 2/3 iaitu pengurangan jumlah kerusi Parlimen dari 89 kepada hanya 66. Gabungan pembangkang Cina memenangi 25 kerusi manakala PAS 12.

Pembangkang menganggap keputusan tersebut sebagai kemenangan di pihak mereka, atau sekurang-kurangnya di Kuala Lumpur. Maka, pada 13 Mei, mereka pun mengadakan perarakan lengkap dengan penyapu yang diikat di kenderaan sebagai simbol ingin 'menyapu bersih' Melayu dari bandar itu. Mereka turut melaungkan kata-kata kesat dan mendabik dada bongkak terhadap Melayu.

Pertumpahan darah berlaku apabila mereka gagal mengawal diri dan berarak memasuki kawasan Melayu, iaitu Kampung Baru, untuk mempamerkan keangkuhan mereka. Jelas, mereka telah tersilap congak akan tahap kesabaran kaum Melayu yang selama ini dilihat lemah lembut dan suka mengalah. Mereka tidak menyangka bahawa kaum Melayu akan bangkit melawan mereka.

Dalam sekelip mata, Kuala Lumpur pun menyaksikan Cina dipancung, Melayu ditikam, rumah dibakar dengan sekeluarga di dalamnya, kereta dimusnahkan dan sebagainya. Dalam satu kejadian, kongsi gelap Cina telah mengarahkan semua kaum Cina keluar dari panggung wayang sebelum mereka masuk ke dalam dan membunuh semua Melayu. Keadaan huru-hara ini pantas merebak ke luar Kuala Lumpur terutama di bandar di mana terdapat ramai kaum Cina.

Maka, darurat pun diisytiharkan di Kuala Lumpur. Pasukan keselamatan seramai 2000 dari Rejimen Askar Melayu DiRaja dan 3600 polis dikerahkan untuk mengawal keadaan. 300 keluarga Cina dipindahkan ke pusat pelarian di Stadium Merdeka dan beberapa tempat lain bagi memastikan keselamatan mereka.

Pada 16 Mei, Majlis Gerakan Negara (MAGERAN) ditubuhkan dengan perkenan YDP Agong, Sultan Ismail Nasiruddin Shah diketuai oleh Tun Abd. Razak. Dengan Parlimen digantung, maka Mageran memegang kuasa tertinggi selama 18 bulan. Mageran telah memperkenalkan langkah keselamatan bagi memulihkan keadaan termasuk menubuhkan pasukan sukarelawan, tentera sempadan dan battalion pasukan polis. Keadaan pulih secara perlahan-lahan.

Laporan rasmi menunjukkan kematian berjumlah 196 orang, cedera 439, hilang 39 dan ditahan 9143. Bagaimanapun ramai yang percaya bahawa jumlah kematian adalah jauh lebih tinggi. Angka-angka lain yang signifikan dalam sejarah ini ialah jangka masa kempen yang panjang iaitu 21 hari, serta keganasan yang bermula pada hari ke-3 selepas pilihanraya.Sehingga ke hari ini, DAP terus konsisten menuduh UMNO sebagai dalang dan sebagai rasis kerana masih mengingati tragedi itu.

Soalnya, bagaimana UMNO boleh melupakannya jika DAP masih lagi membawa sikap perkauman yang sama sejak 1969 sehingga kini? Bukankah jelas bahawa orang-orang yang bijak tidak akan melupakan sejarah?
Ia mungkin satu kebetulan bahawa Pilihanraya ke-13 ini yang digelar sebagai 'ibu kepada semua pilihanraya', diadakan dalam bulan yang sama iaitu bulan Mei. Tetapi, kejadian bom di ceramah, letupan di bilik gerakan, pukul dan belasah serta kata-kata kesat termasuk membangkitkan semangat perkauman yang sedang dilakukan oleh DAP tidak mungkin satu kebetulan. Malah, ia memperlihatkan seolah-olah semua ini adalah dirancang. Dalam kata lain, seolah-olah ada percubaan untuk mengulangi sejarah 13 Mei 1969.

Hanya beberapa hari lepas, kita dikejutkan dengan pembunuhan pegawai tinggi kastam dengan tembakan. Ia mungkin tiada kena mengena dengan pilihanraya, namun kita tidak boleh menolak sebarang kemungkinan. 

sumber : disini 

KENAPA HUSAM MUSA RASA BERSALAH DGN TENGKU ADNAN DI PUTRAJAYA???


Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana keprihatinan pemimpin kita yang berlainan politik tetapi tidak langsung kisah untuk membantu keluarga lawannya. Semoga dibukakan pintu hati Husam Musa daripada menabur fitnah hingga lupakan anak saudaranya. 


KOMUNIS MENYELINAP DALAM KEM BN!!! HATI-HATI!!!

Sebagai blog picisan seperti MB ini tidak ramai yang memandang pendedahan demi pendedahan yang MB lakukan. Mungkin disebabkan MB ini tidak terikat dengan mana-mana pihak yang ternama menyebabkan maklumat-maklumat yang MB dedahkan ini tidak di ambil serius. Pendedahan tentang seorang pemuda yang bernama Haizal ini telah lama MB lakukan. Tetapi MB perhatikan masih belum ada tindakan tegas di lakukan hinggakan tahap MB perhatikan mamat ini berjaya menyusul masuk ke dalam kubu BN sendiri.


Mamat ini yang berasal dari Sabah telah di latih dengan 1001 taktik keji penyamaran dan provokasi. Boleh di lihat fbnya yang rata-rata berpegangan komunis di sini. Lebih menakutkan telah banyak peserta PLKN yang telah di rekrutnya.


Ini antara provokasi yang dilakukannya semasa BERSIH.Dakwaan dari risikan MB mengatakan bahawa mamat Haizal ini sedang menyelidik siapa MB dan rakan-rakan MB. Malah hacker-hacker daripada komunis ini sedang sedaya upaya mengodam blog MB dan rakan-rakan. Dakwaan risikan MB juga mengatakan berkemungkinan mamat Haizal ini antara orang yang akan memulakan rusuhan dalam demotrasi nanti malah berkemungkinan orang yang bakal mencetuskan provokasi di dalam majlis Barisan Nasional. Tugasnya sekarang banyak tertumpu di sekitar Pulau Pinang kerana difahamkan mamat ini arif dengan kawasan-kawasan Pulau Pinang dan mungkin mempunyai hubungan yang baik dengan kumpulan cap ayam dan Pro-Mahasiswa ipta sekitar Pulau Pinang. Lihat sahaja hubungannya yang rapat dengan kumpulan mahasiswa Khalith Ismath di dalam fbnya.

Jesteru MB mengharapkan dengan pendedahan MB ini jentera Barisan Nasional lebih berhati-hati bila melihat kelibat mamat ini dalam program-program yang di anjurkan bagi mengelakkan sabotaj.


Pergerakan puak komunis ini sangat halus dan terancang. Malah kerap kali mengadakan perbincangan demi perbincangan untuk menghancurkan negara. Jika anda sayangkan negara, sila laporkan pergerakan mamat haizal ini pada MB dan rakan-rakan MB. Boleh juga ikuti perkembangan mamat haizal ini di sini.


PENGKHIANAT NEGARA BERSEMBUNYI DALAM GERAKAN BN!!!AWAS!!!Sudah agak lama MB tidak mendedahkan pasal mamat ini. Baru-baru ini MB mendapat maklumat bahawa si mamat ini telah bekerja di UMNO dan berkemungkinan bertempat di bahagian Utara.

Dan MB yakin mamat ini memang dihantar untuk merisik maklumat dalaman gerakan Barisan Nasional dan merupakan dalang merancang rusuhan apabila Barisan Nasional menang nanti. Yang MB hairan kenapa mamat ini boleh bekerja dengan UMNO ataupun Barisan Nasional? Malah mamat ini turut menjadi jurulatih PLKN. Bagaimana sistem tapisan pekerja dibuat jika benar mamat ini bekerja dengan UMNO?MB memperolehi maklumat terbaru yang menunjukkan mamat ini sangat aktif mengikuti program-program Barisan Nasional.

Perhatikan mamat ini dengan berselindung di sebalik payung Barisan Nasional, dia bebas bergerak ke sana sini.


MB perhatikan mamat ini bergerak dalam satu kumpulan dalam 5,6orang dan mengalas beg. Malah mereka ini bijak menyelinap dan bersembunyi di celah-celah orang ramai. Dan MB perhatikan mamat ini berada dalam kumpulan-kumpulan jentera Barisan Nasional. Tindakan segera harus di ambil oleh Barisan Nasional agar mamat ini tidak menjadi barah dalaman kekalahan Barisan Nasional khususnya di Utara Tanah Air.

Siri pendedahan lain turut di buat di dalam blog di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...