KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Friday, 25 October 2013

DALANG PRO MAHASISWA ISTIHAR JIHAD DI UM!!!

Difahamkan selepas solat jumaat nanti bahawa Pro Mahasiswa akan berdemotrasi di hadapan bangunan HEP UM. Adakah mereka-mereka ini yang menghalalkan darah Dr Rohana? MB risau tindakan mereka pada petang ini terhadap NC UM. MB rayu mahasiswa/i  memberikan tekanan kepada Pro Mahasiswa. Jangan biarkan UM berlaku sesuatu yang tidak diingini.

Betapa jahil Pro Mahasiswa ini. Jika GMUKM sanggup membaling bom ke markas mereka sendiri, kini mereka berani menghalalkan darah NC. Apa semua ini? Celaka mereka ini. MB menyeru kepada mahasiswa/i menghalang puak Persatuan Mahasiswa Islam dan Pro Mahasiswa ini!!!

PRO M ISTIHAR JIHAD DARAH DR ROHANA UM!!!

Apa dah jadi? Apa dah jadi? Sampai sekarang Pro Mahasiswa masih tidak berubah.  Makin menjadi-jadi puak ini. Apa KAU ingat ini negara BAPAK kau punya???

MB difahamkan risalah ini giat disebarkan di sekitar UM sejak malam tadi! Apa kejadah ini semua? Ini bukan main-main punya ugutan. Adakah ini dinamakan jihad yang diperjuangkan Persatuan Mahasiswa Islam dan Pro Mahasiswa? Geram dan terkilan MB bila ISLAM dipermainkan oleh puak-puak ini. Siapa yang mengajar puak ini hingga tergamak berfikir sehingga tahap begini?

Semoga mahasiswa UM dapat menyedarkan puak Pro Mahasiswa UM ini!!!

Wednesday, 23 October 2013

TAHNIAH GMUKM!!!

Sekitar pengumuman keputusan Pilihanraya Kampus UKM. Keputusan tidak rasmi mengatakan GMUKM telah menawan semula UKM. Tahniah daripada MB sekiranya GMUKM menang lagi pada tahun ini. Ini bermakna sudah 3tahun kalau tidak silap MB, GMUKM memenangi PRK UKM.

Walaupun ada unsur sabotaj daripada pihak GMUKM, ternyata ia adalah pilihan Mahasiswa/i UKM sendiri. Bagi mereka yang menang, jangan terlalu bersuka ria. Tanggungjawab anda amatlah berat kini. Bagi yang kalah,jangan kecewa. Itu adalah rutin kehidupan. Apapun menang atau kalah, sama-sama kita membangunkan UKM berlandaskan misi dan visi UKM.

CALON ASPIRASI UKM DIUGUT BUNUH!!!

Betapa kejinya GMUKM ini rupanya.MB tidak sangka begitu bancul mereka ini hingga berani main ugut bunuh ini apa nak jadi dengan nasib mahasiswa jika dibiarkan mereka ini menang?

Tuesday, 22 October 2013

GEGARAN SUARA PEMIMPIN MUDA USM!!!

Sekitar rapat UMum di USM. Diberitakan kepada MB bahawa sokongan penyokong PRO MAHASISWA sangat kurang. Malah calon Pro Mahasiswa dimaklumkan datang lewat daripada masa yang sepatutnya.

Adakah Pro Mahasiswa akan berjaya merampas kerusi-kerusi yang dipertandingkan di USM? MB pasti pertarungan di dalam Pilihanraya Kampus di USM akan tersangat sengit setelah diberitakan Pro Mahasiswa telah berjaya menang 1kerusi di USM. Apapun MB mendoakan PRK di USM akan berakhir dengan aman dan damai.

GMUKM SUDAH MULA UGUT CALON!!!

Nampak gayanya GMUKM  sedang rancak berpidato di rapat umum pada malam ini. Malah boleh dikatakan setiap saat mereka berkempen. Tidak dinafikan kemungkinan GMUKM akan tetap mempertahankan kemenangan di UKM pada PRK kali ini walaupun terdapat pelbagai halangan dan cabaran daripada pelbagai pihak. MB doakan kejayaan GMUKM dalam PRK kali ini.

Cuma malangnya MB diberitakan bahawa GMUKM telah mula bermain taktik keji dan kotor. Berita yang baru MB terima mengatakan GMUKM berkemungkinan besar terlibat dalam komplot ugutan bunuh salah seorang calon Aspirasi UKM. Kenapa harus melakukan taktik keji sebegitu? Apa yang MB difahamkan konspirasi ini supaya GMUKM menang solid dalam PRK ini. Nasihat MB jangan tamat brader. Biar Edikoup sahaja yang main kotor gitu.

Politik Kampus bukan seperti politik luar. Jadi sama-sama jaga keharmoniannya. Anda masih pelajar. Pilihlah pemimpin yang benar-benar ikhlas dan terpimpin.

PELAJAR INTERNATIONAL MAKIN KURANG AJAR DENGAN PM!!!

Makin kurang ajar pelajar International yang belajar di Univeraiti Islam Antarabangsa Malaysia. Sudah di beri betis, mahu peha pula. Hari ini MB diberitakan bahawa Pelajar Antarabangsa yang menyambung belajar di UIAM atas kerjasama atau perjanjian bersama dengana beberapa negara telah mula mempertikaikan kerajaan Malaysia dan Perdana Menteri Dato Seri Mohd Najib. MB difahamkan mereka ini diberi 1001 keistimewaan di UIAM yang mana dibiayai oleh kerajaan Malaysia.

Dimana mahasiswa yang menyokong kerajaan? Adakah semua pensyarah-pensyarah di UIAM itu penyokong DAP? Apakah UMNO sebagai tunjang kerajaan Malaysia masih mendiamkan diri bilamana Presiden UMNO di perkatakan sedemikian rupa oleh orang luar? Mana suara-suara yang lantang memperjuangkan tanahair tercinta ini?

Mereka akan mengadakan public speaking pada esok malam seperti mana yang diberitahu kepada MB. Disana mereka akan lebih kuat menghentam kerajaa  secara terangan di hampir 10 000ribu mahasiswa. Masihkah anda hendak mendiamkan diri tanpa protes?

Monday, 21 October 2013

DBKL MENAJA PUAK KOMUNIS!!! MAMPUS LA GINI!!

Kadang-kadang MB pelik dengan Pihak Berkuasa Keselamatan Negara ini. Sudah banyak brader Hishamuddin Rais melakukan Onar dalam negara dengan kenyataan ternyata menghasut.Tetapi malangnya tidak ada hukuman yang diambil ke atasnya. Malah usaha menyebarkan ideologi komunis bagi membangkitkan sentimen revolusi telah lama giat dijalankan hinggakan mereka berjaya rekrut peserta-peserta PLKN di dalam kem PLKN sendiri seperti mana MB pernah dedahkan sebelum ini. Apa sudah jadi wahai pemimpin yang kami harapkan?

Terbaru!!! Hishamuddin Rais dan kumpulan komunisnya sedang merancang provokasi besar-besaran terhadap Akta Tahanan Baru Penjenayah Kongsi Gelap yang ternyata mengerunkan puak komunis ini. Akta ini dijanjikan tanpa tahanan politik. Hanya penjenayah sahaja yang terlibat. Tetapi malangnya Hishamuddin Rais telah spin akta ini 300% dengan pelbagai fitnah mengatakan ia tidak berperikemanusiaan.

Gambar yang MB sertakan dalam post ini ialah gambar latihan yang dilakukan puak komunis ini bersama beberapa orang daripada PRO MAHASISWA UM. Latihan apa??? Latihan bagaimana mereka ini akan melakukan provokasi dan lakonan semasa demotrasi nanti. Malah mereka merancang akan melakonkan aksi dan provokasi ini di shopping kompleks sekitar KL dan Selangor nanti.

Lebih mendukacitakan puak komunis dan Pro M ini menjalankan latihan ini di sebuah bilik sulit yang dimiliki DBKL!!! Apakah DBKL turut bersubahat dengan puak komunis ini??? Jangan ingat MB tidak tahu.

AWAS!!!! ANDA DIPERHATIKAN!!!!

Sunday, 20 October 2013

KECUT PERUT PUAK PR SEKARANG!!CABAR LAGI!!

JANGAN BICARA TENTANG PERJUANGAN JIKALAU TAKUT DILAMBUNG TOHMAHAN

Saturday, October 19, 2013

TERKINI1!! N.SURENDRAN TAK BERANI SERTAI OPERASI POLIS, DIA HANYA NAK JADI 'PEMERHATI' SAJA!!!

Seperti yang dinyatakan dari awal, N.Surendran akan berusaha sedaya upaya untuk tidak terlibat dalam operasi pasukan polis memburu dan membanteras kumpulan penjenayah bersenjata. Walaupun dia cuba bercakap besar dan berlagak seolah-olah dia adalah PEMBERANI, tetapi hakikatnya, semua orang dapat melihat reaksi serta wajahnya yang ketakutan serta keresahan.

N.Surendran tahu bahawa operasi yang dijalankan oleh pihak polis merupakan operasi SERAH NYAWA, tetapi oleh kerana dia sudah terlepas cakap, N.Surendran tidak mampu menarik diri walaupun itulah yang ingin dilakukannya.

Bayangkanlah, baru ukur baju kalis peluru pun, N.Surendran telah memberikan pelbagai amanat seolah-olah dia akan mati ditembak oleh penjenayah. Dan tidak cukup dengan itu, Latheefa Koya yang merupakan teman akrabnya juga turut masuk campur dan mendesak secara halus agar Ketua Polis Negara menarik semula cabaran agar N.Surendran menyertai operasi pihak polis. Awal daripada itu, Nurul Izzah, seorang lagi konco rapat N.Surendran menyelar Ketua Polis Negara dan menyifatkan cabaran Ketua Polis Negara kepada N.Surendran sebagai sesuatu yang amat melampau dan merbahaya.

Selepas gagal menggunakan kaedah politik untuk membolehkannya menarik diri, hari ini seorang peguam dan juga pemimpin PKR, R.Sivarasa memberikan pandangan yang dilihat amat 'bernas' agar N.Surendran dikeluarkan daripada sebarang operasi polis, sebaliknya hanya dijadikan dan distatuskan sebagai pemerhati sahaja.

Menurut R.Sivarasa, Ketua Polis Negara perlu menimbangkan semula keengganan untuk bertanggungjawab di atas keselamatan N.Surendran. R.Sivarasa merujuk kepada syarat indemniti yang perlu ditandatangani oleh N.Surendran sebelum menyertai operasi polis yang melibatkan penjenayah bersenjata.

Dikatakan, N.Surendran telah bersetuju dengan 'HAMPIR KESEMUA' syarat yang dikenakan oleh pihak polis. Bagaimanapun, R.Sivarasa yang juga merupakan peguam N.Surendran berkata, pihaknnya menggesa agar dua syarat yang dikemukakan polis dapat dipertimbangkan kerana kononnya melibatkan keselamatan.

PENDEDAHAN MODUS OPERASI PRO M DI KAMPUS!!!

MB tertarik dengan satu artikal ini yang sebenarnya bertajuk  "Bagaimana wanita mengoda lelaki secara tidak sengaja?" Sebenarnya secara tidak langsung telah mendedahkan operasi bagaimana Pro M,GAMIS, PMI, KAMI dan puak komunis mengoda mahasiswa-mahasiswa di kampus untuk mengundi calon mereka. Sebab itu dapat disaksikan sendiri kenapa puak ini ramai menarik perempuan bersama mereka.Ikuti artikal di bawah ini.

Zaman sekarang ni, macam-macam benda yang tak pernah kita terfikir akan berlaku dah pun berlaku. Bukan sekali tapi berkali-kali.Siapa sangka zaman sekarang datuk boleh tergoda dengan cucu sendiri? Bapa boleh terkam anak yang lahir dari rahim isteri sendiri? Pak guard yang dulu kita boleh harap, zaman sekarang berani memperkosa?Apa mereka tak punya belas ihsan dengan darah daging sendiri ke sampai tegar berbuat kejam sampai macam tu sekali? Nafsu mereka ni dah melampau-lampau ke?Hinggakan wanita menutup aurat pun tak terlepas daripada menjadi mangsa.

Hakikatnya, semua orang tahu dan faham satu hakikat bahawa lelaki punya nafsu. Walau hanya satu tapi yang satu ini fokusnya lebih kepada nafsu seksual.Dan sedarkah kita, tanpa kita sedari ramai perempuan cuba mencabarnafsu lelaki?Bagaimana?Saya elok pakai tudung, tutup aurat dengan lengkap, takkan saya masih menggoda kut!

Betul kita dah sempurnakan penutupan aurat kita. Pakaian longgar,labuh, tak tipis, pakai stokin, tudung menutup dada. Tapi di luar sedar, mungkin kita telah melakukan benda-benda ini :

1. Tunduk

Tunduk pun salah?Tak, tunduk ini cuma jadi salah bila kita berdiri kemudian nak mencapai benda di lantai. Kita pun tak melutut atas lantai, terus capai benda tu. Nah, tak disedari kita dah membiarkan bahagian punggung terdedah untuk dilihat oleh lelaki.Mencabar nafsu tak?Ya, tiap inci tubuh wanita terlalu indah di mata lelaki.

2. Lirikan mata juga mencetuskan nafsu lelaki

Lebih senang lagi, menjeling. Lagi-lagi yang saja buat lirikan mata manja, menggoda dan minta perhatian.Percayalah, lelaki boleh tercabar dengan hanya lirikan dan jelingan wanita. Bagi kita mungkin biasa, bagi mereka ini sangat seksi dan menggoda.

3. Lenggok Badan

Tahukah kita, cara kita berjalan pun boleh membuat nafsu lelaki tercabar?Ini pengalaman saya bila seorang lelaki yang duduk berhampiran melihat seorang gadis berjalan ala catwalk (bagi saya itu cara dia berjalan semula jadi), mengatakan caranya berjalan sangat menarik perhatian.See?

4. Mencabar nafsu lelaki dengan senyuman

Alamak, senyum pun salah juga?Pernah dengar kata-kata ‘dari mata turun ke hati’ ? Ini bukan sekadar kata-kata biasa tapi betul-betul terjadi.Seperti yang saya katakan tadi, tak ada bahagian tubuh wanita yang tak indah di mata lelaki. Apalagi bila bercakap soal bibir.Habis tu, kena tunjuk muka teganglah supaya lelaki tak tergoda?

Mestilah tak. Senyum kan sedekah tapi senyumlah dengan cara yang betul. Depan lelaki ajnabi, senyum nipis cukuplah. Kita boleh bezakan senyum mesra, manis, tawar dan nipis kan?Senyum mesra dan manis tu, sila simpan dan tayangkan pada suami dan anak saja.

Mungkin kita mengeluh. Lelaki ni tak habis-habis dengan nafsu. Betullah. Tapi takkan kita mahu biarkan ia terus berleluasa?

AYUH KITA HENTIKAN NIAT JAHAT SEBENAR PRO MAHASISWA DAN SEKUTUNYA!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...