KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Saturday, 16 November 2013

UNIVERSITI MALAYA DIAMBANG KEHANCURAN!!!

MB melihat hari ini mahasiswa di IPTA-IPTA semakin hari semakin rosak pemikiran mereka yang ditanam serta dibajai oleh orang-orang yang mungkin seperti hishamudin rais, Adam Tiang, Khalid Syiah, Safwan Chair dan lain-lain. Penikiran atau ideologi yang mereka ini bawa sangat berbahaya hinggakan ia boleh menghancurkan sesuatu tamadun itu.

Hal ini dapat dilihat sendiri di Universiti Malaya yang rata-rata pelajarnya sangat cemerlang malah hasil kajian di Universiti ini sangat diiktiraf. Malangnya ada segelintir pelajar dibawa gerakan Pro Mahasiswa secara perlahan-lahan telah menanam ideologi serong yang membuatkan Universiti Malaya hari ini dikeji dan dikutuk dek tingkah laku segelintir mahasiswa ini.

Segala kata-kata nista dan kejian yang di buat oleh Pro Mahasiswa ini telah mencemarkan imej orang Islam malah menyebabkan orang bukan Islam memandang rendah pada Islam itu sendiri. Siapa yang harus bertanggungjawab?

Tuesday, 12 November 2013

ANCAMAN KOMUNIS DALAM NEGARA!!!SIAPA SALAH???

Telah lama MB mendiamkan diri daripada melakukan serangan demi serangan terhadap mamat komunis ini dengan harapan segala pendedahan MB sebelum ini akan diambil tindakan oleh pihak berkuasa dalam membasmi penyebaran ideologi komunis ini. Malangnya indah khabar daripada rupa. 


Jika dilihat sendiri daripada fb-fb mamat komunis Haizal ini dan rakan-rakannya jelas sekali mereka ini pengkhianat dan perosak kepada anak bangsa. Malah gerakan mengelirukan pegangan agama Islam turut berlaku. Pemesongan akidah tidak dapat dinafikan lagi. Sampai bila mereka-mereka ini hendak dibiarkan???Segala 1001 isu telah MB bangkitkan. Malah beberapa siri perjumpaan dengan bekas-bekas pelatih PLKN di kampus-kampus IPTA telah giat dijalankan bagi menanam serta menyebarkan ideologi komunis di Kampus. Apakah pihak berkuasa tidak mampu atau berani mengambil tindakan? MB pernah lihat sendiri dalam sesi penerangan ancaman terhadap negara oleh 1agensi risikan negara yang mendedahkan tentang gerakan ini. Apakah agensi tersebut hanya sekadar merisik dan tidur?Bekas-bekas peserta PLKN yang telah di tanam ideologi komunis ini telah banyak menjejakkan kaki di kampus-kampus IPTA. Ancaman-ancaman dari peringkat mahasiswa saban hari makin meningkat. Siapa yang bertanggungjawab dalam memulihkan bekas-bekas pelatih ini di dalam kampus? Mana perginya gerakan-gerakan yang hebat suatu masa lalu dalam memperjuangkan semangat cintakan tanahair?


Begitu mudah komunis-komunis ini mendapatkan baju POLIS. Difahamkan mereka ini sangat hebat di pentas teater. Secara tidak langsung mereka ini mampu menipu rakyat dengan 1001 pembohongan. Malah mereka mampu menyamar sebagai anggota polis untuk 1001 kegiatan tidak bermoral. Siapa yang harus dipersalahkan selepas ini?


Penanaman ideologi komunis kepada anak-anak mereka ini tidak dinafikan lagi. Dalam tempoh 20tahun akan datang, jika gerakan komunis ini tidak dicantas habis-habisan daripada sekarang. Pasti mereka menjadi musuh yang sukar di basmi. Kita tidak kisah anak mereka ini rosak akhlaknya disebabkan ideologi BAPAK mereka. Tetapi bagaimana nasib anak-anak kita pada masa hadapan jika puak komunis ini dibiarkan menguasai sedikit demi sedikit serta mengembangkan pengaruh mereka sehingga ke saat ini?

FIKIR-FIKIR WAHAI PIHAK BERKUASA....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...