KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Tuesday, 7 August 2012

ASPIRASI KEMBALI BERJUANG!!!!


Dalam melayari fb-fb melihat fb mahasiswa, MB terjumpa poster ini. Walaupun masih ada 2minggu menjelang hari raya, tapi MB bangga kerana Aspirasi sudah mula menunjukkan langkah pergerakan yang selama ini telah hilang jejaknya. MB mengambil kesempatan ini juga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA MAHASISWA, WARGA PENDIDIK KHUSUSNYA KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI SERTA SELURUH WARGA ISLAM.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF SEGALA KEKURANGAN DAN KESALAHAN SEPANJANG MB BERBLONGGER NI...  :)

INI ADA VIDEO UNTUK DI HAYATI BERSAMA PERJUANGAN ASPIRASI SELAMA INI. AYUH KITA BANGKIT KEMBALI MENGEKALKAN KEAMANAN DI KAMPUS DAN NEGARA.

VIDEO KHAS UNTUK MAHASISWA TERLAMPAU!!!


Kepada seluruh mahasiswa khususnya mahasiswa baru yang bakal melanjutkan pelajaran ke universiti, MB nasihatkan berhati-hati dalam memilih kepimpinan MPP yang akan berlangsung di kampus anda nanti.

AWAS kepada seluruh mahasiswa.... Anda berhak untuk memilih samada anda ingin merosakkan negara tercinta ini atau memakmurkannya....

Demi Alif Ba Ta.... Sebarkan kebenarannya...

Monday, 6 August 2012

KHALID SYIAH HINA PMI??? HAHAHAHA


MB mendengar gosip-gosip di API,UM petang tadi. Dengar-dengarnya sahabat kita ni sudah betul-betul berangin dengan Khalid Syiah atas sebab satu kenyataan yang dibuatnya. Dan seluruh Persatuan Mahasiswa Islam akan berlawan habis-habisan KAMI dan Pro M. Kenapa ye??? Hanya kerana kenyataan inikah???


Dari sumber yang rapat dengan Khalid Syiah menyatakan khalid menganggap PMI lembik kerana kepimpinannya lembap buat kerja. Dan Khalid Syiah katanya dalam proses melobi budak-budak PMI gulingkan kepimpinan yang ada dan bersama dengan dia dalam KAMI dan bersama PKR. MB cuba mendapatkan maklumat lanjut tentang ini. Tunggu ceritanya....

Secara peribadi MB dapat rasakan kenyataannya menjurus kepada PAS juga. Anda rasa???

Ikuti artikel SENSASI di Sini.

MALAYSIAKINI DIKANTOIKAN???


HARAP SELURUH MASYARAKAT DAPAT NILAI DENGAN ILMU BUKAN PREKSEPSI SEMATA-MATA....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...