KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Thursday, 10 October 2013

RAFIZI RAMLI LATIH PRO M MENJADI MUNAFIK

Tahniah brader Kamarul StopAli kerana telah menarik minat MB untuk mempromosikan brader ke seluruh tanahair. MB tidak sanggup melihat mahasiswa saban hari di tipu dan diperkotak katikkan oleh kumpulan mahasiswa yang di gelarkan nama sebagai Pro Mahasiswa. Setiap tahun mereka melakukan sandiwara dan konspirasi terancang dalam memenangi Pilihanraya Kampus secara jijik.


Pada tahun 2013 ini, sandiwara yang Pro Mahasiswa lakukan ialah mengaitkan pentadbiran dan kumpulan mahasiswa yang memperjuangkan kebajikan mahasiswa dengan mereka serta memfitnah mereka ini berkomplot dengan UMNO. Begitu jahil permainan Pro Mahasiswa ini. Pro Mahasiswa ini terlupa untuk mencerminkan diri sendiri. 

Mungkin ramai mahasiswa tidak sedar bahawa kumpulan Pro Mahasiswa ini telah di taja oleh Brader Anwar Bin Ibrahim dan kepimpinan PKR, PAS, DAP dan Komunis bagi mengucar kacirkan kampus-kampus di seluruh Malaysia khususnya di Lembah Klang. MB tidak gemar bila mereka ini berbicara tanpa bukti yang SAH. Segala dokumen-dokumen yang dinyatakan mampu di buat sendiri. MB yakin dan amat yakin segala dokumen yang konon-kononnya bocor itu sebenarnya dicetak sendiri bagi memfitnah pentadbiran universiti serta segelintir mahasiswa.

Jahil permainan mereka ini. Dalam artikal ini MB dedahkan Video konspirasi PRO MAHASISWA dan kepimpinan tertinggi PKR. Adakah konspirasi mereka ini dihalalkan? Anda ada jawapannya.Lebih mengemparkan, MB telah memperolehi rakaman yang dipercayai kepimpinan tertinggi PMIUM yang sedang melaksanakan ibadat seiras-iras SYIAH. MB masih dalam proses menganalisis dan memperincikannya. Tunggu pendedahan MB nanti. Malah yang paling menarik sumber risikan MB ialah skandal diantara Pro Mahasiswa dan PMIUM yang menyebabkan perpecahan antara dua kumpulan ini yang menanti menjadi bom nuklear. 


Wednesday, 9 October 2013

SANDIWARA ENDIKOUP DAN RAKAN-RAKAN 2013

Bukan niat MB nak mempromosikan mereka ini. Tetapi terasa geli hati dengan sandiwara mereka ini membuatkan MB menulis artikal ini. Berapa ramai yang hadir pada speaker conner sebentar tadi? Anggaran MB tidak sampai 100orang yang datang. Itu pun di kira bersama dengan penunggu bas yang TERPAKSA mendengar tipu mereka ini.

Sandiwara apa yang mereka bakal lakukan tahun ini? Kalauntahun lepas pelbagai sandiwara dilakukan termaksud 1001 konspirasi yang akhirnya bila didesak mendedahkan bukti-bukti nyata dan saksi yang terlibat, mereka GAGAL melakukannya. Hinggakan di saat akhir mereka melakukan sandiwara Endikoup dipukul yang akhirnya didedahkan bukti oleh MB bahawa itu adalah agenda terancang mereka sendiri.

Mengelikan hati MB dalam poster ini, Kenapa Presiden PMIUM berada paling hujung sekali? Adakah ia sekadar jawatan dan dijadikan boneka oleh tangan-tangan ghaib ini? Naib presiden lebih mendahului Presiden. Ini suatu yang luar biasa.

Persoalan disini yang ingin MB timbulkan, jika mereka ini pertikaikan atau cuba mengaitkan komplot antara HEP, UMNO dan Penggerak, bagaimana komplot mereka dengan Brader Anwar Bin Ibrahim, Izzah, Rafizi, PEMUDA PAS, AMK, dan DAP serta talibarut-talibarut Syiah yang lain? Jika mereka dihalalkan komplot tersebut, bagaimana komplot yang lain?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...