KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Wednesday, 27 November 2013

PRO M UM MELAKUKAN FITNAH LAGI!!! WHAT NEXT???


Akhirnya Pro Mahasiswa sekali lagi telah melemparkan Najis-najis hitam dengan tuduhan keras kepada Penggerak melalui media page Berita Universiti yang ternyata selama ini digunakan untuk menyerang Wadah Penggerak Mahasiswa. MB geli hati melihat begitu mudah fitnah seperti ini disebarkan tanpa bukti yang kukuh. Ternyata berita di page ini tidak boleh dipercaya malah tempat untuk menyebarkan fitnah oleh Pro Mahasiswa.

Hari ini telah tercatat lagi "BOM" yang setiap kali Pilihanraya Kampus berlangsung, pastinya Pro Mahasiswa akan melakukan sesuatu bagi mendapatkan simpati. Pada tahun ini sekali lagi Edikoup telah mengagalkan rancangan Pro Mahasiswa. Kenapa? Lihat gambar di bawah.


Awal-awal lagi Edikoup telah mengeluarkan fitnah secara ringkas tentang dana daripada HEP. Ternyata Edikoup pandai mencipta fitnah. Selepas mengeluarkan fitnah sebagai salam perkenalan, hari ini Pro Mahasiswa pun mengeluarkan print skrin yang ternya sangat mudah untuk di reka. Lihat  gambar-gambar dibawah ini. Betapa sangat mudah MB mengeditnya.

Dengan hanya menggunakan perisian "Paint" sahaja, MB boleh meletakkan dan menulis apa sahaja yang MB mahukan. MB harap Pro Mahasiswa jangan bermain taktik keji seperti ini lagi. Malah MB mengharapkan page Berita Universiti mengeluarkan kenyataan memohon maaf kepada seluruh warga Universiti Malaya kerana fitnah yang telah disebarkannya itu. Lihat contoh 2 email yang MB edit bagi MEMBUKTIKAN BAHAWA segala kata-kata FITNAH PRO MAHASISWA itu tidak benar!!!!

MUNGKIN PRO MAHASISWA UM AKAN MELAKUKAN SERANGAN LAGI SEBELUM PENGGUNDIAN SETELAH ISU INI DIKANTOIKAN!!!


"TOLAK PRO HIPPIES"


Lagi pendedahan di sini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...