KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Wednesday, 2 May 2012

SINDIRAN PEDAS TUN DR MAHATHIR KEPADA AMBIGA!!!!


Dah lama MB tidak mendengar pandangan dan pendapat daripada idola pemimpin MB ini.Teruja MB bila mana Tun Dr Mahathir memberi komen tentang Bersih 3.0 ini yang mana menurut Tun ia adalah wajah sebenar "Pakatan Rakyat" itu.

Dalam kenyataannya menyatakan rakyat harus bersedia mendengar pembohongan dalam internet yang mana ini yang diingini dari pihak pembangkang iaitu kebebasan bersuara. Bahkan rakyat sekarang kebanyakkannya sudah lupa dari mana mereka datang.

Malah menurut Tun yang mana MB turut setuju iaitu pemansuhan ISA yang mana ia adalah satu tindakan kerajaan yang 'BAIK HATI dan LEMAH LEMBUT".

MB rasa lepas ini sangat pasti DSAI akan keluarkan kenyataan untuk membidas kata-kata Tun ini.

:)

BUKTI TERBARU ANWAR & AMBIGA PERGUNAKAN RAKYAT!!!


Apa yang dapat MB simpulkan disini adalah kerana TAKHTA, anasir-anasir busuk ini sanggup buat apa sahaja sehinggakan anak kecil pun sanggup dipergunakan. Lihatlah betapa mahasiswa-mahasiswa yang melaungkan perjuangan ISLAM turut di pergunakan secara halus. Sedarlah wahai Persatuan Mahasiswa Islam!!!


TAKHTA YANG KEKAL ABADI IALAH MILIK YANG MAHA ESA!!!

Monday, 30 April 2012

TERBONGKAR SIAPA DALANG ARAHKAN PROVOKASI BERSIH 3.0!!!MB tertarik dengan kenyataan yang dikeluarkan oleh Ketua Pemuda Pas Pusat yang mengatakan PAS Pakar dalam demonstrasi. Wauu..... pengakuan yang MB katakan sangat berani. TETAPI... DIMANA BELIAU KETIKA ITU???


Bagaimana pula dalam video ini? Adakah Ketua Pemuda Pusat memang Pakar hingga mampu mengawal Dato' Sri Anwar Ibrahim??? Atau adakah DSAI yang mengawal PAS??? anda ada jawapannya.

MB harap anda dapat melihat sendiri segala perancangan yang DSAI lakukan. Inilah insan yang telah merosakkan negara serta mencermakan maruah negara Malaysia tercinta. Apa tindakan anda??? 
Fikir-fikirkanlah.

APA KATA CHEGUBARD TENTANG BERSIH 3.0???

MB tertarik dengan kenyataan Chegubard kita yang lantang berkata sebelum BERSIH 3.0 berlaku.

Berapi ucapan Chegubard pada sebelum perhimpunan BERSIH 3.0. Memang hebat ucapan beliau yang mana ayatnya "Setitik Darah Rakyat Tumpah, Najib Razak Bertanggungjawap"

Tapi apa yang berlaku pula apabila ia ditangkap???


Minta ampun pula la... Rupanya orang yang ganas ni lembik juga bila ditangkap. Aduh......


PENIPUAN KHALID ISMATH!!! KANTOI LAGI!!!


Ini realiti yang rakyat perlu tahu. MB terkilan dengan kenyataan daripada salah seorang pendemo ini :

Statement Khalid Ismath yang mengatakan bahawa "saya setuju jika semua polis dibunuh. kerana begini caranya mereka melayan rakyat. jadi setiap kali demo, tidak ada rundingan dengan polis lagi. lawan tetap lawan".

Kenyataan yang kurang ajar ini telah dibuat di laman Facebook Khalid Mohd Ismath pada 29 April 2012.APA PANDANGAN ANDA DENGAN KENYATAAN KHALID ISMATH INI? ANDA FIKIRKANLAH.

Sunday, 29 April 2012

JAHIL ORANG CINA PADA ORANG ISLAM!!!RENUNGKAN PAS!!!


Sedih melihat orang-orang melayu dan Islam yang bersama dengan Cina ini membiarkan begitu sahaja kebiadapan CINA ini!!!

LIVE FROM PDRM : Bersih 3.0 - 32


Inikah yang anda pernah berjanji kepada rakyat bahawa tidak akan ada keganasan berlaku???

GELAGAT YANG ANDA RASA???


MB hendak anda fikirkan apa moral yang anda boleh perolehi dari video ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...