KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Sunday, 17 June 2012

KEGAGALAN FAHMI REDZA MENEGUR HAZIQ???


Ini mahasiswa yang MB dapat katakan bahawa akal letak di lutut apabila mempertikaikan tindakan Sultan Johor membina nombor pendaftaran WWW1 seperti yang dilakukan oleh YB Dato' Nizar bin Jamaluddin baru-baru ini. Tindakan ini adalah bagi MB sebagai mengejar populariti bagi menyaingi Adam Adli dan sekutunya kerana difahamkan nama si Haziq ini tidak tersenarai untuk bertanding dalam PRU 13 nanti. Haziq ini dilihat lebih cendorong ke arah Safwan Anang.

MB difahamkan juga SMM dan PMI kini bermasalah.Ini terbukti apabila terdapat perselisihan antara SMM dengan PMI sendiri apabila PMI telah mengadakan meeting tergempar di API,UM bagi membincangkan agenda bagi menaikkan calon PMI sendiri seperti Syahid Zaini yang kini masih dibuai nikmat alam rumah tangga. :)

Paling best apa yang MB analisis, Fahmi Komunis dan kekasih gelapnya pula semakin bertindak kebodohan apabila acap kali menaikkan video occupay dataran ataupun Universiti Dataran hingga ke saat ini yang konon-kononnya masih ramai lagi menyokong agenda yang dibawah. Jika anda melihat dan mengamati betul-betul hanya ada dalam 5,6orang sahaja yang terlibat didalam rakaman tersebut. 


Ternyata Fahmi Komunis telah hamir menjadi tidak waras setelah satu persatu perancangan beliau digagalkan sendiri oleh sekutunya. PMI sendiri dikatakan berlaku pergolakan dalaman disebabkan Syahid Zaini tidak menegur pergaulan bebas antara Fahmi Komunis ini dengan kekasihnya. PMI masih belum sedarkah bahawa perjuangan PMI semakin terpesong apabila bersama SMM kini??? Renung-renungkan...

*Paling best khabar-khabar angin menyatakan Khalid Syiah dalam usaha menarik seseorang menjadi isteri ke dua nya.... Tunggu pendedahannya k.... :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...