KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Monday, 8 April 2013

ANWAR BAKAL DIBOGELKAN ATAS PENTAS PERMATANG PAUH!!!

Assalammuakaikum dan selamat sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutamanya penduduk di Permatang Pauh Pulau pinang.

Saya telah pun mengambil borang calon SPR bagi melayakkan diri saya bertanding di Parlimen Permatang Pauh pada PRU13 ini melalui wakil saya Saudara Rafi Awang Kecik yang juga merupakan Presiden Nadi Rakyat Malaysia. 

Saya mengumumkan untuk bertanding pada pilihanraya ini menentang Dato Sri Anwar Ibrahim di Permatang Pauh bagi menunjukkan kepada Dato Sri Anwar Ibrahim yang saya benar benar serius untuk meminta beliau berundur secara terhormat dari Arena politik negara.

Sebelum ini saya telah pun memberikan amaran agar beliau berundur bagi mengelakkan video video aksi homoseks beliau dipaparkan kepada umum. Namun Dato Sri Anwar masih degil dan mahu mengheret pekara ini dengan lebih besar lagi.

Tun Dr Mahthir pernah memberikan Dato Sri Anwar Ibrahim nasihat untuk berundur secara terhormat sewaktu beliau menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Keewangan. Tun Dr Mahathir memberikan Dato Sri Anwar Ibrahim peluang untuk tidak diaibkan. Jadi saya juga telah melaksanakan apa yang idola saya Tun Mahathir lakukan dengan memberikan Amaran dan nasihat untuk Dato Sri Anwar Ibrahim berundur secara terhormat sebelum diaibkan dengan lebih dasyat lagi.

Kalah sudah pasti buat saya tetapi saya akan pastikan pengundi permatang pauh kenal dengan lebih dekat siapa Dato Sri Anwar Ibrahim ini apatah lagi dengan bukti yang ada ditangan saya.

Nantikan saya pada hari penamaan calon di Permatang Pauh.

Papa Homo vs Papa Gomo


Kenyataan Rasmi PapaGomo.

Tindakan berani papagomo bertanding membuktikan bahawa papagomo benar-benar anak jantan. MB dan rakan-rakan akan berusaha sedaya upaya untuk memastikan PAPAGOMO memberi saingan sengit kepada Brader Anwar Bin Ibrahim. Oh yer... Ini baru betul-betul buku bertemu ruas. Bukan seperti Brader Anwar Bin Ibrahim yang menghantar mamat jambu ke Pekan bertanding untuk timbulkan provokasi!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...