KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Monday, 10 December 2012

KEBODOHAN ABBY ABADI TERNYATA AMAT BANGGANG!!!


Mari kita lihat maklum balas yang harus seluruh rakyat sedar betapa bodohnya Abby Abadi ini.

Oklah Abby dan Ustaz Dr Khairuddin . Tanggungjawab pemimpin selama 22 Tahun tak ada Islam ?
Secara lahiriah, pembanggunan yang pesat harus diselarikan dengan Islam. Menara KLCC itu dibina mengikut ukiran dan ciri Islam. Masjid As-Syakirin dibina bersama dengan banggunan itu .
Nak menunjukkan, tinggi mana pun kita, harus kembali kepada pencipta - itulah Mahathir buat.
Di Putrajaya, perkara pertama 
yang siap, masjid Putra. sama macam hijrah Rasullulah ke Madinah, perkara pertama yang dibina ialah Masjid. itu belum lagi yang lain-lain dalam Putrajaya yang saya pernah cerita sebelum ni.
Itu belum dicreritakan kelas-kelas agama, masjid, sekolah agama, kelas fardhu ain yang beliau buat sejak jadi Menteri Pelajaran.
Saya tak nak cerita tu semua. Dalam pentadbiran pun, beliau tekankan ciri-ciri Islam seperti jujur, amanah, kepimpinan melalui teladan, bersih, cekap, tidak menerima sogokan, tidak mengguna agama untuk kepentingan diri, itu semua dalam Al-Quran.
Malah, segala dasar luarnya ? Mengerunkan pihak musuh Islam dan Yahudi.
Itu belum lagi sumbangan dan pengorbanan beliau di negara-negara Islam dan membantu umat Islam lagi .
Hudud? Rasanya surat kepada Nik Aziz pun dah tersebar. Ustaz Kazim dan beberapa ulama' lain pun dah terangkan maksud sebenar Mahathir.

Oklah. Soalan saya (Harap ada sampaikan kepada dua manusia ini) : NYATAKAN SUMBANGAN PAS DAN NIK AZIZ KEPADA DUNIA ISLAM DAN ISLAM DI MALAYSIA. NYATAKAN 5 PUN DAH CUKUP. BUKAN YANG AKAN... TAPI YANG TELAH.... RASANYA NIK AZIZ LAGI LAMA JADI MB DAN MURSYIDUL PAS.


Maklum balas ini MB copy dari sini.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...