KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Sunday, 9 December 2012

BAHAYA SYIAH!!!MAT SABU???

VIDEO JELAS MAT SABU SOKONG SYIAH DI SYRIA ! 

Video berdurasi 3 minit 02 saat itu melaporkan kehadiran dan lawatan rasmi mat sabu selaku timbalan presiden pas terhadap menteri wakaf ( menteri agama) syria.

Mengikut laporan berita itu, katanya mendakwa mat sabu MAHU TAHU situasi sebenar apa yang berlaku di syria.

PERSOALAN UTAMA ??

1) Mat sabu jumpa menteri agama syria yang berfahaman syiah. sudah pasti berita yang disampaikan kepada mat sabu oleh menteri syiah itu akan le
bih positif dalam menggambarkan situasi sebenar yang akan pro kepada syiah .

2) Apa bodohnya mat sabu perlu berjumpa dengan menteri syiah syria untuk mendapatkan penjelasan, sedangkan di dalam internet terdapat puluhan youtube pembunuhan kejam tentera syria pimpinan syiah membunuh tanpa belas ikhsan umat islam sunah.

3) Apakah mat sabu tak baca laporan human right watch mengenai pembunuhan skala besar-besaran yang dilakukan oleh tentera syria terhadap penduduk sunah ?

4) Kedatangan mat sabu SECARA RASMI MENGADAP PEMIMPIN SYIAH DI SYRIA semakin melambangkan yang beliau ini memang penganut sesat syiah...

Pertama mengapa di kala berlakukanya pergolakan di mesir di mana pemberontaknya adalah syiah, mat sabu tak buat kunjungan hormat kepada pemimpin mesir sebaliknya menyokong gerakan kebangkitan syiah di mesir ?

Kedua mengapa mat sabu TAK PERGI MENGADAP PEMIMPIN SUNAH DI BAHRAIN sedangkan pada waktu itu penganut syiah sedang galak membuat huru hara menumbangkan kerajaan bahrain yang SAH ?

APA SUDAH JADI KEPADA PAS ??

KENAPA HARON TAIB YANG PERNAH BELASAH SYIAH DALAM KULIAHNYA SENYAP MEMBISU ??

Aku dah kemukakan bukti video. Tak tahulah kalau ada yang akan bagi alasan VIDEO HANYA BESI.

PAS dan PKR berdrama di pentas ceramah bahawa mereka menyokong rakyat Gaza dan Syria tetapi dalam masa yang sama permimpin tertinggi mereka sendiri yang menyatakan sokongan kepada pembunuh umat Islam. Fikir-fikirkan..1Malaysia Tolak Fitnah!!! -Tok Guru

Sumber di petik di sini.


Ingin MB nyatakan disini bahawa tindakan Mat Sabu telah mencemarkan nama Malaysia kerana kenyataan yang dikeluarkan adalah bersifat peribadi malah ia boleh menyebabkan Malaysia berselisih faham dengan negara-negara lain. Boleh di katakan juga kemungkinan kuota menunaikan haji boleh berubah sekiranya kerajaan Arab Saudi tidak bersetuju dengan tindakan Mat Sabu ini.

Tahukah kamu antara yang dinyatakan di dalam ajaran Syiah ialah perlakuan Suami bersetubuh dengan Isteri melalui dubur hukumnya Harus??? MB terpikir adakah Khalith Syiah mengikut hukum ini ye. :)

Awas dengan ajaran Syiah!!! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...