KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Saturday, 12 January 2013

ADAM ADLI BUAT HAL LAGI!!!

HIMPINAN KEBANGKITAN RAKYAT yang sedang berlangsung hari ini di cemari lagi oleh propanganda dan provokasi oleh anak muda Si Safwan Chair dan Adam Tiang lagi. Hari ini apa yang mereka kempen adalah untuk menukarkan negara ini menjadi rejim komunis. Apa punya banggang mereka ini???Si Adam Tiang ini tidak habis-habis melakukan provokasi-provokasi mengatakan polis akan mengambil tindakan dan sebagainya. Malah mendesak menukar kerajaan dengan pelbagai alasan bodoh yang tidak masuk akal. Pada masa yang sama, konco-konco bawahannya mengedarkan risalah dibawah ini.


Risalah untuk Chin Peng di edarkan oleh kumpulan anak muda ini dengan begitu rakusnya. Mereka ini benar-benar buta sejarah. Apakah nasib negara ini jika berada di tangan mereka???


Ini antara orang yang di dapati bersedia untuk mengadakan provokasi murahan.Ini salah seorang pengkhianat PLKN dan negara yang MB pernah dedahkan di sini turut berada di #Perhimpunan Gagal ini. Malah salah seorang yang bakal melakukan provokasi bagi mewujudkan ketegangan.*REVOLUSI BUNGA RAYA*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...