KHAS UNTUK ANAK BANGSA KU

Friday, 2 November 2012

KONSPIRASI PAS MENJELANG PRU TERBONGKAR!!!Gempar dan mengemparkan sumber risikan yang MB terima kali ini. Apabila kegagalan pihak pembangkang di dalam Konspirasi Bersih Kampus yang menyebabkan kekalahan teruk Pro-Mahasiswa di 18ipta setelah kegagalan Pengerusi Pro-Mahasiswa, Edikoup gagal melakonkan adengan di pukul bagi meraih simpati, kini pihak pembangkang memulakan Konspirasi baru bagi mendapatkan undi anak muda diambang PRU13 yang bakal berlaku bila-bila masa sahaja dari sekarang. Sumber risikan MB ini sangat boleh dipercayai malah agenda mereka lebih dashyat lagi dalam merosakkan pemikiran anak muda. Kini Konspirasi yang dirancang mereka telah melangkah lebih jauh iaitu luar dari Malaysia.Tatkala ahli-ahli politik sedang hangat berbahas di parlimen dan rancak menjawab pelbagai isu di luar dewan rakyat, mencari modal politik menjelang PRU13, secara diam-diam PAS telah melebarkan pengaruhnya di bumi mesir dengan berjumpa pelajar-pelajar malaysia di sana. Apa yg menariknya ialah kehadiran Tuan Ibrahim Tuan Man, Presiden Pas Pahang dan Nasarudin Hassan, ketua DPP kali ini ditemani oleh Nuridah Mohd Salleh, Ketua Dewan Muslimah PAS Wilayah Persekutuan serta N. Subramaniam, ketua dewan himpunan penyokong PAS yang mana didapati  program ini diatur oleh SUARA.


 Perjumpaan diadakan pada 30 Oktober 2012, bermula jam 9malam hingga lewat malam di dataran Hayyu Asyir, kompleks asrama malaysia, Nasr City, Cairo. Pelajar-pelajar malaysia diseru supaya sanggup berkorban masa dan wang berkempen untuk PAS termasuk menggunakan media baru. PAS juga menyediakan kerusi untuk calon dari dewan himpunan penyokong PAS bagi PRU kali ini. Kutipan derma dilancarkan dan tidak cukup dengan itu penganjur mengadakan bidaan ke atas baju peribadi Tuan Ibrahim serta Nasarudin Hassan dan hasilnya hampir 2K Egypt pound dikaut untuk tabung PRU PAS tetapi jumlah ini tidak diumumkan.

MB ingin anda berfikir beberapa disini :
1)    Adakah PAS akan mengubah dasar partinya selepas ini setelah menyediakan kerusi untuk calon dari dewan himpunan penyokong PAS yang sedia maklum bukannya beragama ISLAM?
2)    Dari mana dana yang diperolehi PAS hingga mampu berkempen luar dari Malaysia?
3)    Adakah anda tidak sedar dengan tindakan PAS ini akan menyebabkan pelajar-pelajar di sana akan merosakkan tujuan mereka pergi ke sana untuk belajar?

SUARA telah melanggar arahan Duta yang melarang ceramah politik diadakan di dataran tersebut.

1 comment:

Anonymous said...

Diorg dpt duit dari lelongan tongkat Nik Aziz tuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...